Johan Gelen 50 jaar

Johan Gelen (de vegenist uit de Hof van Twente) is vandaag 50 jaar geworden. Zijn tuin staat vol met Abrahams van mensen die hem willen feliciteren en ook op zijn werk hebben ze aan hem gedacht. Familie, vrienden, collega’s en zijn eigen gezin willen hem ook via deze weg nog even feliciteren en de lief- en leedredactie sluit zich daarbij aan.

johan1

Gerelateerde berichten

  • Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff29 november 2017 Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff Rene Burggraaff, treinmachinist en buschauffeur bij Syntus, is vandaag 50 jaar geworden. Gezien het aantal Abrahams in zijn tuin is hij wel 250 jaar geworden. Vrienden, familie, buren en […]
  • Johan Harperink 65 jaar14 november 2014 Johan Harperink 65 jaar Een jaar dat rijk is aan mijlpalen, zo mag je 2014 voor Johan Harperink wel noemen. Werd hij eerder al dit jaar gehuldigd door Schoolfeest-voorzitter Erwin Zwierink voor maar liefst 50 […]
  • Erik Cent ziet Abraham29 maart 2012 Erik Cent ziet Abraham Erik Cent is vandaag 50 jaar geworden. De voormalig profwielrenner uit Goor, die twee keer uitkwam op de Olympische Spelen, kreeg gisteravond een mooie Abraham in zijn tuin. De buren en […]
  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]
  • Goalie Hans Middelesch 50 jaar17 juni 2011 Goalie Hans Middelesch 50 jaar Hans Middelesch is vandaag 50 jaar. De doelman van GFC, die vorig jaar nog moest opdraven voor het eerste team, werd met een Abraham verrast door zijn teamgenoten. Middelesch speelt […]