Van Rood naar Blauw: Nieuwe dienstregelingen

Vanaf 10 december voert de NS nieuwe dienstregelingen door. In Goor blijven de vertrektijden exact hetzelfde, alleen de rode bestickering op de trein zal worden vervangen door het provinciale blauw. Begin november reden die treinen al summier rond en op 10 december zijn alle stoptreinen voorzien van het nieuwe jasje. Ook het inchecken krijgt een blauwe tint. De OV-chipkaart kan tegen de nieuwe Blauwnet-paal gehouden worden. Het nieuwe label is dus geen vervoerder maar alleen makkelijk te herkennen. Omdat Keolis Nederland (Syntus) de lijn Enschede-Zwolle overneemt, hoeven reizigers richting die steden niet meer uit- en in te checken in Hengelo. Meer informatie is te vinden op de site van Blauwnet.

 

Gerelateerde berichten

  • Stationsgebouw krijgt uitstraling van weleer3 november 2020 Stationsgebouw krijgt uitstraling van weleer De buitenkant van het NS-gebouw op het station van Goor wordt in de komende maanden onder handen genomen om de oorspronkelijke uitstraling terug te kijken uit de periode dat het werd […]
  • Minder treinen door staking28 mei 2019 Minder treinen door staking Vanwege een staking in het openbaar vervoer rijden er vandaag minder treinen op het traject Oldenzaal-Goor-Zutphen. Reizigers moeten er rekening mee houden dat er vandaag vanaf Goor niet […]
  • Geen treinen door aanrijding (UPDATE)4 september 2017 Geen treinen door aanrijding (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor ligt voor onbepaalde tijd stil. Bij Ambt Delden heeft een aanrijding met een persoon plaats gevonden. Daardoor rijden er geen treinen op het traject […]
  • Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo24 november 2016 Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen […]
  • Update: Weer treinverkeer tussen Goor en Delden3 februari 2016 Update: Weer treinverkeer tussen Goor en Delden Forensen uit Goor zitten momenteel even in de knel. Tussen Goor en Delden rijden het komende uur namelijk geen treinen. Oorzaak is een seinstoring.┬áReizigers moeten rekening houden met […]