Etui met diverse pasjes gevonden

Er is vanmorgen een etui met een paar ID-kaarten, een bank- en een zorgpas gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-40486490.

 

Gerelateerde berichten

  • Portemonnee verloren bij de Jumbo5 juni 2015 Portemonnee verloren bij de Jumbo Hettie is op zoek naar haar portemonnee, die ze gisteren is verloren bij de Jumbo. In de portemonnee, van het merk Kipling en zwart van kleur, zaten onder andere contanten, een bank- en […]
  • Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival18 april 2017 Sleutelbos gevonden tijdens het BigBand Festival Tijdens het BigBand Festival, dat tweede Paasdag in het centrum van Goor plaatsvond, is een sleutelbos met daaraan een autosleutel gevonden. Diverse oproepen hebben de eigenaar niet […]
  • Vermissingen tijdens paasweekend (Update)24 april 2014 Vermissingen tijdens paasweekend (Update) Tijdens de diverse festiviteiten rond het paasweekend zijn er weer diverse vemissingen en vondsten gemeld. Zo zijn er bij de boake diverse auto- en fietssleutels gevonden en raakte een […]
  • Sleutelbos en armband gevonden Oude Haaksbergerweg9 maart 2016 Sleutelbos en armband gevonden Oude Haaksbergerweg Aan de Oude Haaksbergerweg is een sleutelbos gevonden. Naast diverse sleutels zit er een kruis, een Madonna-sleutelhanger en een munt aan de sleutelbos. De sleutelbos is af te halen bij […]
  • jb poesbibi vermist3 december 2013 Poes Bibi vermist op Het Gijmink De 13 maanden oude poes Bibi is sinds maandag spoorloos verdwenen. Bibi heeft een grijs/zwarte vacht en een chip in haar linker schouder. Tot heden hebben diverse zoektochten niets […]