Twenthe en Hector op puntenjacht

Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat keurig derde met vier punten achterstand op de koplopers EMOS en WVV met een wedstrijd minder gespeeld. Morgen is in Enschede UDI te opponent, de nummer zes van de ranglijst. Hoe anders in het bij hekkensluiter Hector dat vorige week in het kelderduel in en tegen Enter met 2-1 onderuit ging en nog steeds wacht op de eerste zege. Trainer Mark Dijkstra, waarvan nog niet zeker is of hij ook volgend seizoen de hoofdtrainer is, hoopt op de ommekeer in het thuisduel tegen promovendus Buurse. Ook vv Twenthe moet op puntenjacht. De Goorse Tricolores staat samen met Albatross op de laatste plaats in de derde klasse B en ontvangen, op het ’t Piepwillem, Colmschate. De ploeg van scheidend trainer Michiel Mensink heeft tot nu toe 6 punten uit 8 duels.

Gerelateerde berichten

  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby14 april 2018 Twenthe wil eerherstel, Hector in belangrijke Hofderby De periode dat de prijzen worden verdeeld is aanstaande en voor vv Twenthe zou dat zomaar eens een plek in de nacompetitie kunnen zijn. De ploeg van trainer Michiel Mensink is de laatste […]
  • Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles19 oktober 2019 Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het […]
  • Twenthe kan uit gevarenzone klimmen24 februari 2018 Twenthe kan uit gevarenzone klimmen De eclatante 4-1 overwinning van vv Twenthe vorige week op eigen veld tegen Heeten kweekte vertrouwen en met een nieuwe zege in het komende weekeinde in de uitwedstrijd tegen middenmoter […]