Twenthe en Hector op puntenjacht

Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat keurig derde met vier punten achterstand op de koplopers EMOS en WVV met een wedstrijd minder gespeeld. Morgen is in Enschede UDI te opponent, de nummer zes van de ranglijst. Hoe anders in het bij hekkensluiter Hector dat vorige week in het kelderduel in en tegen Enter met 2-1 onderuit ging en nog steeds wacht op de eerste zege. Trainer Mark Dijkstra, waarvan nog niet zeker is of hij ook volgend seizoen de hoofdtrainer is, hoopt op de ommekeer in het thuisduel tegen promovendus Buurse. Ook vv Twenthe moet op puntenjacht. De Goorse Tricolores staat samen met Albatross op de laatste plaats in de derde klasse B en ontvangen, op het ’t Piepwillem, Colmschate. De ploeg van scheidend trainer Michiel Mensink heeft tot nu toe 6 punten uit 8 duels.

Gerelateerde berichten

  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles19 oktober 2019 Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]