De Smulposte gaat ook sluiten

Na het nieuws over de sluiting van de winkel van Doors Wide Open, nu het nieuws dat De Smulposte, net buiten Goor, ook dicht gaat. Erwin Morsink, eigenaar van de Smulposte, bij tankstation Firezone, heeft de keuze gemaakt om na drie jaar te stoppen. Hij zegt in een persbericht dat het steeds drukker werd en dat hij voor de keuze stond om de zaak verder uitbreiden en extra personeel aan te nemen of te stoppen als zelfstandig ondernemer. De beslissing werd vergemakkelijkt omdat hij per 1 januari aan de slag kan als accountmanager bij een horecaonderneming. “Ik verlaat de zaak met een dubbel gevoel, het was een leuke tijd maar die kostte veel vrije tijd. Nu kan ik meer tijd vrij maken voor vrouw en kinderen en dat is mij veel waard.“ aldus Morsink. Op vrijdag 22 december is  de Smulposte voor het laatst geopend.


Gerelateerde berichten

  • 14 woningen in de verkoop op ‘Het Hectorhof’11 juni 2021 14 woningen in de verkoop op ‘Het Hectorhof’ De gemeente heeft deze week de vergunningen afgegeven voor de bouw van 14 zogenoemde levensloopbestendige woningen én een zorgcomplex aan de Scherpenzeelseweg in Goor op het terrein van […]
  • Gorenaar nacht vermist en in goede gezondheid terug gevonden24 december 2020 Gorenaar nacht vermist en in goede gezondheid terug gevonden In de omgeving van Denekamp is de hele nacht gezocht naar een 28-jarige Gorenaar die gisteravond is weggelopen uit een zorginstelling van Aveleijn in Denekamp. De verstandelijk beperkte […]
  • Bankpas gevonden bij station20 november 2020 Bankpas gevonden bij station Een mail van Alberta Groteboer die een bankpas heeft gevonden in de buurt van het station. Op de pas staat de naam L. Morsink. De rechtmatige eigenaar kan bellen met 06-21882476 om zijn […]
  • De boterfabriek van J.B. Koning10 februari 2020 De boterfabriek van J.B. Koning Tijdens de fietstocht van een der redactieleden van Oald Goor viel vanochtend het oog op de showroom van Morsink Tweewielers. Een pandje aan het Julianaplein met veel geschiedenis. Zo […]
  • En weer ligt de luifel eraf…13 augustus 2019 En weer ligt de luifel eraf… Het was alweer een tijdje geleden maar gisteren was het weer zover. De luifel van de voormalige broodjeszaak- en cafetaria aan de Grotestraat tegenover de Primera moest het weer […]