De Smulposte gaat ook sluiten

Na het nieuws over de sluiting van de winkel van Doors Wide Open, nu het nieuws dat De Smulposte, net buiten Goor, ook dicht gaat. Erwin Morsink, eigenaar van de Smulposte, bij tankstation Firezone, heeft de keuze gemaakt om na drie jaar te stoppen. Hij zegt in een persbericht dat het steeds drukker werd en dat hij voor de keuze stond om de zaak verder uitbreiden en extra personeel aan te nemen of te stoppen als zelfstandig ondernemer. De beslissing werd vergemakkelijkt omdat hij per 1 januari aan de slag kan als accountmanager bij een horecaonderneming. “Ik verlaat de zaak met een dubbel gevoel, het was een leuke tijd maar die kostte veel vrije tijd. Nu kan ik meer tijd vrij maken voor vrouw en kinderen en dat is mij veel waard.“ aldus Morsink. Op vrijdag 22 december is  de Smulposte voor het laatst geopend.