CD-map verloren Lindelaan (UPDATE)

Suzanne is op zoek naar haar cd-map, die ze in de Lindelaan is verloren. In de cd-map, zwart van kleur, is ruimte voor een aanzienlijk aantal cd`s. Heeft u de map gevonden, neem dan contact op via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl. UPDATE: De map is inmiddels terug bij Suzanne.

 

Gerelateerde berichten

  • Update: Donkerblauwe tas met harp vermist27 augustus 2011 Update: Donkerblauwe tas met harp vermist In de rubriek vermiste artikelen is Margreet Strikker op zoek naar een donkerblauwe tas. De Goorse is de tas donderdag kwijtgeraakt bij de Reggehof. “In deze tas zitten een zwarte map, […]
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Klaas op zoek naar zijn portemonnee (Update)12 april 2014 Klaas op zoek naar zijn portemonnee (Update) Klaas Alting zoekt zijn zwarte portemonnee en vraagt u daarbij te helpen. Zelf heeft hij geen idee waar hij de portemonnee verloren is. Heeft u iets gezien, neem dan contact op via […]
  • Katje Whooly vermist (update)1 april 2017 Katje Whooly vermist (update) Een jong katje, Whooly genaamd, is gisteren zijn dagelijkse wandeling gaan maken, maar helaas niet meer teruggekomen. Het beestje is 9 maanden oud en heeft een wit-grijze vacht. Whooly […]
  • Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update)28 januari 2017 Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update) Een zwarte zaterdag voor een jonge Gorenaar. Erik is vanmiddag zijn zwarte portemonnee met daarin een deel van zijn spaargeld verloren. Op de portemonnee staat reclame van […]