CD-map verloren Lindelaan (UPDATE)

Suzanne is op zoek naar haar cd-map, die ze in de Lindelaan is verloren. In de cd-map, zwart van kleur, is ruimte voor een aanzienlijk aantal cd`s. Heeft u de map gevonden, neem dan contact op via liefenleed@nullgoorsnieuws.nl. UPDATE: De map is inmiddels terug bij Suzanne.

 

Gerelateerde berichten

  • Update: Donkerblauwe tas met harp vermist27 augustus 2011 Update: Donkerblauwe tas met harp vermist In de rubriek vermiste artikelen is Margreet Strikker op zoek naar een donkerblauwe tas. De Goorse is de tas donderdag kwijtgeraakt bij de Reggehof. “In deze tas zitten een zwarte map, […]
  • Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update)17 april 2017 Klein katje geniet van gastvrijheid op De Hogenkamp (update) Een klein en waarschijnlijk jong katje bezoekt de laatste twee weken dagelijks de woning van Daniël aan De Hogenkamp voor een gratis maaltijd. Dit kan een `hongerige`gewoonte zijn, maar […]
  • Grasparkiet op De Whee weggevlogen (update)26 juni 2012 Grasparkiet op De Whee weggevlogen (update) De groene grasparkiet van de familie Claassen aan de Pluvierstraat in Goor heeft het ruime sop gekozen. Is die bij u aan komen vliegen of weet u de verblijfplaats, dan graag contact […]
  • Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update)28 januari 2017 Erik zoekt zijn portemonnee met spaargeld (update) Een zwarte zaterdag voor een jonge Gorenaar. Erik is vanmiddag zijn zwarte portemonnee met daarin een deel van zijn spaargeld verloren. Op de portemonnee staat reclame van […]
  • Weer fiets gejat bij het station (Update)17 januari 2016 Weer fiets gejat bij het station (Update) Het station blijkt wederom de voorkeurslocatie van het dievengilde voor het proletarisch inslaan van fietsen, afgelopen vrijdag werd een damesfiets ontvreemd. De fiets, van het merk […]