Van visboer tot frikandellenbakker…

Een behoorlijk spektakel vanmiddag op het Schoolfeestplein en in het Goorse centrum. Op het plein bij Vishandel Verdriet werden allerlei boten, een tent en een mooi uitgevoerde snackwagen geposteerd. Dit alles in het kader van de 50e verjaardag van één van de visbroers Verdriet en uitgevoerd door zijn vrienden van ondernemersclub Kobes. Jan Verdriet werd met een limousine opgehaald van huis met zijn vrouw Ria en werd gesommeerd om frikandellen te bakken voor eenieder die daar zin in had. De oer-Hollandse snack vond gretig aftrek. Verdriet moest ook nog even op bezoek bij concullega Holtmaat waar hij met Leoniek Holtmaat een harinkje hapte. Via ‘lees meer’ een fotoreportage.

Gerelateerde berichten

  • Frikandellen eten bij Vishandel Verdriet30 november 2017 Frikandellen eten bij Vishandel Verdriet Een beetje vreemd maar wel lekker. Komende zaterdag worden er, vanaf 14:00 uur,  gratis frikandellen uitgedeeld bij Vishandel Verdriet op het Schoolfeestplein. Eén en andere heeft alles te […]
  • Verdriet morgen weer open in vervangende wagen22 juni 2017 Verdriet morgen weer open in vervangende wagen Vishandel Verdriet gaat morgen om 10.00 uur door met de verkoop van vis op het horeca-plein in het centrum van Goor. Er wordt vanavond een vervangende viswagen naar Goor gereden die […]
  • Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet7 augustus 2018 Gebroeders Verdriet wordt Vishandel Verdriet De viszaak van de gebroeders Verdriet ondergaat een naamsverandering en heet vanaf 1 september Vishandel Verdriet. Doordat de jongste van de twee, Gerrit, heeft besloten om uit de zaak te […]
  • Abraham Wouter Holtmaat terug naar de kinderjaren13 juni 2018 Abraham Wouter Holtmaat terug naar de kinderjaren De tijdmachine wierp Wouter Holtmaat gisteravond een behoorlijk eind terug. In aanloop naar zijn 50e verjaardag, die vandaag groots gevierd wordt, zochten zijn vrienden de ondernemer op […]
  • Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf3 januari 2018 Nieuwe viskar Verdriet morgen in bedrijf Ze hebben er iets meer dan een half jaar op moeten wachten maar eindelijk is het zover. De nieuwe viskar van de gebroeders Verdriet is geplaatst op de standplaats op het Schoolfeestplein. […]