Jansen schiet FC Twente naar zege tegen PEC Zwolle

De in Goor woonachtige Ellen Jansen was gisteravond de gevierde vrouw na afloop van het duel tegen PEC Zwolle. Jansen maakte twintig minuten de tijd bij de stand 1-1 de winnende treffer en zorgde daarmee vo0r de winst van FC Twente in de streekderby in de eredivisie vrouwen: 2-1. Jansen profiteerde op het terrein van ATC ’65 in Hengelo, van een fout van doelvrouwe Bokovec van Zwolle en kon daardoor scoren. Door de overwinning blijft Jansen volop in de race in de titelstrijd in de hoogste vrouwenvoetbalafdeling.FC Twente staat na negen wedstrijden tweede met 20 punten. Drie punten minder dan koploper Ajax.

 

Gerelateerde berichten

  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van Gütersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Hattrick Ellen Jansen voor FC Twente-vrouwen22 september 2017 Hattrick Ellen Jansen voor FC Twente-vrouwen Ellen Jansen was vanavond op schot voor de FC Twente-vrouwen, De in Goor woonachtige aanvalster scoorde drie keer in het uitduel met Excelsior. Die wedstrijd werd door de Twente-dames […]
  • Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente21 september 2018 Ellen Jansen scoort met Ajax twee keer tegen FC Twente Ellen Jansen scoorde vanavond twee keer in het uitduel met de FC Twente vrouwen. De in Goor woonachtige aanvalster die deze zomer de overstap maakte van Twente naar Ajax had de bal al na […]
  • Hilhorst met Jansen mee op trainingskamp naar Spanje30 december 2017 Hilhorst met Jansen mee op trainingskamp naar Spanje Een mooi uitje om het nieuwe jaar in gang te zetten voor de twee beste voetbalsters uit Goor. Ellen Jansen én ook Naomi Hilhorst gaan met de vrouwen van FC Twente op trainingskamp naar […]