Jansen schiet FC Twente naar zege tegen PEC Zwolle

De in Goor woonachtige Ellen Jansen was gisteravond de gevierde vrouw na afloop van het duel tegen PEC Zwolle. Jansen maakte twintig minuten de tijd bij de stand 1-1 de winnende treffer en zorgde daarmee vo0r de winst van FC Twente in de streekderby in de eredivisie vrouwen: 2-1. Jansen profiteerde op het terrein van ATC ’65 in Hengelo, van een fout van doelvrouwe Bokovec van Zwolle en kon daardoor scoren. Door de overwinning blijft Jansen volop in de race in de titelstrijd in de hoogste vrouwenvoetbalafdeling.FC Twente staat na negen wedstrijden tweede met 20 punten. Drie punten minder dan koploper Ajax.

 

Gerelateerde berichten

  • FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van G├╝tersloh18 augustus 2017 FC Twente-vrouwen verliezen in Goor van G├╝tersloh Ondanks een goal van de in Goor woonachtige aanvalster Ellen Jansen, zijn de FC Twente Vrouwen er niet in geslaagd om het oefenduel op sportpark 't Piepwillem vanavond winnend af te […]
  • Hattrick Ellen Jansen voor FC Twente-vrouwen22 september 2017 Hattrick Ellen Jansen voor FC Twente-vrouwen Ellen Jansen was vanavond op schot voor de FC Twente-vrouwen, De in Goor woonachtige aanvalster scoorde drie keer in het uitduel met Excelsior. Die wedstrijd werd door de Twente-dames […]
  • Spannende avond voor ‘nieuwe’ Goorse Ellen Jansen (UPDATE)16 november 2016 Spannende avond voor ‘nieuwe’ Goorse Ellen Jansen (UPDATE) Ze woont sinds het afgelopen weekeinde in het Twentse Haagje. De liefde dreef Ellen Jansen, aanvalster van de FC Twente-vrouwen, naar Goor waar ze inmiddels op De Whee samen woont met […]
  • Ook de vrouwen van FC Twente naar Twenthe Goor8 augustus 2017 Ook de vrouwen van FC Twente naar Twenthe Goor Het is de nationale hype. Iedereen is in de ban van het vrouwenvoetbal. En zo ook vv Twenthe. De bespeler van sportpark Piepwillem brengt volgende week vrijdag haar sportpark in gereedheid […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]