Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor

Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. Freriksen speelde daar met zijn band Fat Skool and the Wild Hens en wist in één van de pauzes ongezien in de afgeschermde trailer achter de zaal te komen om van daaruit uit de rook tevoorschijn te komen. Dit ook tot grote verbazing van de overige leden van de Goorse band. De 41-jarige zanger kwam ten tonele met twee adjudanten: De vorige Sterzo-Prins Henri Tijhuis en zijn vriend- en elftalgenoot Lennert Berkers.

Prins Ramon de 1e gaat het carnavalsseizoen in met de lijfspreuk “Aj doot wa’j zegt, dan leeg ie nit”. Ramon Freriksen die door intimi ook wel ‘Knakkie’ wordt genoemd is in het dagelijks leven vertegenwoordiger bij Nathan, een bedrijf in duurzame klimaatoplossingen. Daarnaast zingt hij niet alleen bij Fat Skool and the Wkilde Hens maar ook in de Duitse formatie Light House. In zijn vrije tijd voetbalt hij ook nog in het zesde elftal van vv Twenthe. Ramon Freriksen, woonachtig in de Goorse Anjerstraat, is getrouwd met Kim van den Burg en heeft drie zonen.

Foto’s: Op de foto boven v.l.n.r.: Lennert Berkers, Ramon Freriksen en Henri Thijhuis. Op de foto onder Freriksen aan de rechterzijde, tijdens het optreden met Fat Skool and the Wild Hens, net voor zijn opkomst als Prins Carnaval.

Gerelateerde berichten

  • Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo24 november 2018 Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo Henri Elbert is aan het einde van de zaterdagavond gepresenteerd als nieuwe Goorse Prins Carnaval van CV Sterzo. In een volle achterzaal bij De Ster kwam de Goorse ondernemer uit het felle […]
  • Kritiek op éénrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon10 februari 2018 Kritiek op éénrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon Na een enerverende feestavond bij De Ster moesten de carnavalisten van CV Sterzo vanmorgen vroeg uit de veren voor de sleuteloverdracht in het gemeentehuis. Daar werd samen met de […]
  • Boodschappen van Sterzo naar de voedselbank27 maart 2018 Boodschappen van Sterzo naar de voedselbank Twee winkelkarren vol met een totale opbrengst van €456,05. Dat was de oogst na een minuut gratis winkelen in de Jumbosupermarkt door de Goorse Prins Carnaval Ramon Freriksen en zijn […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]