Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor

Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. Freriksen speelde daar met zijn band Fat Skool and the Wild Hens en wist in één van de pauzes ongezien in de afgeschermde trailer achter de zaal te komen om van daaruit uit de rook tevoorschijn te komen. Dit ook tot grote verbazing van de overige leden van de Goorse band. De 41-jarige zanger kwam ten tonele met twee adjudanten: De vorige Sterzo-Prins Henri Tijhuis en zijn vriend- en elftalgenoot Lennert Berkers.

Prins Ramon de 1e gaat het carnavalsseizoen in met de lijfspreuk “Aj doot wa’j zegt, dan leeg ie nit”. Ramon Freriksen die door intimi ook wel ‘Knakkie’ wordt genoemd is in het dagelijks leven vertegenwoordiger bij Nathan, een bedrijf in duurzame klimaatoplossingen. Daarnaast zingt hij niet alleen bij Fat Skool and the Wkilde Hens maar ook in de Duitse formatie Light House. In zijn vrije tijd voetbalt hij ook nog in het zesde elftal van vv Twenthe. Ramon Freriksen, woonachtig in de Goorse Anjerstraat, is getrouwd met Kim van den Burg en heeft drie zonen.

Foto’s: Op de foto boven v.l.n.r.: Lennert Berkers, Ramon Freriksen en Henri Thijhuis. Op de foto onder Freriksen aan de rechterzijde, tijdens het optreden met Fat Skool and the Wild Hens, net voor zijn opkomst als Prins Carnaval.