Zwalkend Twenthe krijgt dik verdiend pak slaag van Colmschate

Futloos en inspiratieloos, de twee trefwoorden voor het spel van Twenthe vanmiddag. Twenthe trof thuis directe concurrent Colmschate en had goede zaken kunnen doen. Maar uit niets bleek dat Twenthe wilde winnen vandaag. Als makke schapen lieten de elf van scheidend trainer Mensink zich naar de slachtbank leiden. In de eerste helft was Colmschate nog mild door maar één keer raak te schieten. De 0-1 ruststand was een gelukje voor Twenthe, voor hetzelfde geld had er 0-4 op het scorebord gestaan. Nog kansenrijk voor de tweede helft…denk je dan. Maar niets bleek minder waar. In de tweede helft maakte Colmschate het goed af, het scoorde maar liefst vijf keer. Een 0-6 nederlaag dus voor de Tricolores, en dat was niet eens geflatteerd. Colmschate had dubbele cijfers kunnen schrijven tegen dit teleurstellend slecht spelende Twenthe. Deze nederlaag heeft ook gevolgen voor de stand op de ranglijst, Twenthe staat nu op de laatste plaats en zal alle zeilen bij moeten zetten om uit de degradatiezone te komen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe hard onderuit bij Colmschate22 april 2018 Twenthe hard onderuit bij Colmschate Twenthe heeft vanmiddag, na vijf zeges op rij, een fikse nederlaag geleden tegen Colmschate'33. Het werd 5-1 in Deventer. De Goorse ploeg kwam vlot op 2-0 achter uit twee dode […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter1 oktober 2017 Twenthe-Helios gestaakt na blessure scheidsrechter De wedstrijd vv Twenthe - Helios is vanmiddag na 32 minuten bij een tussenstand van 1-2 gestaakt nadat scheidsrechter Arends uit Hoge Hexel geblesseerd raakte aan zijn enkel. Toen […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Twenthe doet goede zaken in derde klasse B19 maart 2017 Twenthe doet goede zaken in derde klasse B Twenthe heeft vanmiddag een afgetekende 3-0 zege geboekt. Op het eigen kunstgras werd het Larense Witkampers over de knie gelegd. De ploeg van trainer Michiel Mensink was heer en meester […]