GFC en UDI delen de punten

GFC is ook na negen speelronde nog altijd ongeslagen in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelde op bezoek bij UDI met 2-2 gelijk. Tegen de debutant nam GFC de leiding via Edo Schnieder. Toch herpakte de thuisploeg zich snel en nam het zelfs een voorsprong. Tim Wassink bepaalde nog voor rust de eindstand van de strafschopstip op 2-2. In de tweede helft kreeg Udi in een gelijkopgaande en open wedstrijd nog een uitgelezen mogelijkheid om ook een penalty te verzilveren. Maar Dennis Vorkink, die de overtreding maakte, zag de strafschop op de paal belanden. GFC blijft derde en verzuimt dichter naar EMOS te kruipen, dat verrassend verloor van Rood Zwart.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros2 oktober 2016 Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros GFC heeft vanmiddag een punt over gehouden aan het duel tegen koploper Barbaros. Op sportpark Veldwijk in Hengelo werd het uiteindelijk 2-2. Bij rust was het 1-2 in het voordeel van de […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC wint tweede wedstrijd wel13 september 2015 GFC wint tweede wedstrijd wel GFC, heeft nadat het vorige week in blessuretijd de zege uit handen gaf tegen Markelo, nu wel een driepunter kunnen toevoegen aan het totaal. Op het eigen sportpark Heeckeren werd het 2-1 […]