Hector boekt eerste overwinning

Hector heeft zondagmiddag met 2-0 gewonnen van Buurse. De Hectorianen boekten voor het eerst een driepunter. Na vijf minuten kwam de ploeg van trainer Mark Dijkstra al op voorsprong. Tom van Middendorp gaf de bal aan Joeri Wenderman en die schoot de bal tegendraads in het zijnet. De eerste helft bracht na het doelpunt weinig kansen. Buurse kreeg in de laatste minuten nog een grote kans, een goede voorzet werd rakelings naast geschoten. Buurse werd sterker in de tweede helft en Hector probeerde via de counter toe te slaan. Na een paar kansen van Buurse scoorde Hector toch redelijk verrassend. Het was wederom Joeri Wenderman die de gelukkige was. Met een prima afstandsschot verschalkte hij -via de paal- de keeper. Door deze zege stijgt Hector twee plaatsen. Volgende week reizen de groen-witten af naar Enschede. UDI is dan de tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede24 januari 2016 Hector op karakter naar punt tegen Sportclub Enschede Hector heeft vanmiddag een verdienstelijk punt gepakt in de zware uitwedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst, Sportclub Enschede. Het werd 1-1 op sportpark Het Diekman. In een […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector met goed gevoel de winterstop in20 december 2015 Hector met goed gevoel de winterstop in Sv Hector heeft het voetbaljaar uitstekend afgesloten met een verdiende 2-0 zege op vv Buurse. Beide goals vielen na rust. De groen witten speelden op het eigen Doesgoor een eerste helft […]
  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]