Hector boekt eerste overwinning

Hector heeft zondagmiddag met 2-0 gewonnen van Buurse. De Hectorianen boekten voor het eerst een driepunter. Na vijf minuten kwam de ploeg van trainer Mark Dijkstra al op voorsprong. Tom van Middendorp gaf de bal aan Joeri Wenderman en die schoot de bal tegendraads in het zijnet. De eerste helft bracht na het doelpunt weinig kansen. Buurse kreeg in de laatste minuten nog een grote kans, een goede voorzet werd rakelings naast geschoten. Buurse werd sterker in de tweede helft en Hector probeerde via de counter toe te slaan. Na een paar kansen van Buurse scoorde Hector toch redelijk verrassend. Het was wederom Joeri Wenderman die de gelukkige was. Met een prima afstandsschot verschalkte hij -via de paal- de keeper. Door deze zege stijgt Hector twee plaatsen. Volgende week reizen de groen-witten af naar Enschede. UDI is dan de tegenstander.