Piet en Abraham verrassen Rene Toonen

De pietermannen waren gisteravond druk in de weer om de vandaag 50 jaar geworden Rene te verrassen. Zij hielpen de familie met het plaatsen van een Abraham en spandoek. Rene is GFC`er in hart en nieren en brengt daar als vrijwilliger menig uurtje door. Daarnaast volgt hij FC Twente en Feyenoord op de voet. Volgende week moet hij deels verstek laten gaan, dan staat het weekend wederom in het teken van zijn 50ste verjaardag. Het feest wordt dan met zijn vrouw Jaqueline, zoon Milan, verdere familie en vrienden gevierd bij De Bebsel. Rene, van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag toegewenst!

 

Gerelateerde berichten

  • Ook Rene Nijhuis bij club van 5019 september 2015 Ook Rene Nijhuis bij club van 50 Rene Nijhuis ziet vandaag ook Abraham. Gisteren is Rene`s tuin door de familie, vrienden en buren voorzien van een Abraham, spandoeken en allerhande prullaria. Vanavond wordt het feest […]
  • Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff29 november 2017 Tuin vol Abraham`s voor Rene Burggraaff Rene Burggraaff, treinmachinist en buschauffeur bij Syntus, is vandaag 50 jaar geworden. Gezien het aantal Abrahams in zijn tuin is hij wel 250 jaar geworden. Vrienden, familie, buren en […]
  • Halve Abraham voor Stef Kemper22 juni 2015 Halve Abraham voor Stef Kemper Stef Kemper, GFC-supporter in hart en nieren, viert vandaag zijn 25e verjaardag. Een doorlopende voorstelling voor Stef, sinds gisteravond is het een komen en gaan van feestgangers in […]
  • Abraham voor Rene ten Berge20 december 2014 Abraham voor Rene ten Berge Rene ten Berge, de "Dirty Old Man" volgens intimi, vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Tijdens het versieren van zijn woning aan Het Wanyng ging het dak er al af, dit als voorproefje op […]
  • Hector-coryfee is wars van Abraham…11 april 2015 Hector-coryfee is wars van Abraham… Hij was een plaag voor vele defensies als buitenspeler van het succesvolle sv Hector in de jaren '90. Rene Heideman viert vandaag zijn 50e verjaardag en zijn oud ploeggenoten van de […]