Gedeeltelijke afsluiting Markeloseweg nog tot 22 december

De gedeeltelijke wegafgsluiting van de Markeloseweg ter hoogte van de Slagdijk duurt naar verwachting nog tot en met vrijdag 22 december. Vitens gaat op het drinkwaterproductiebedrijf een nieuwe zuiveringsinstallatie bouwen. Daarvoor wordt een aantal nieuwe waterleidingen geboord. De booropstelling is geplaatst tegenover de Stoevelaar. Het verkeer wordt door middel van een verkeersregelingsinstallatie en regelaars begeleid. De fietsers moeten oversteken naar de overzijde. De afzetting blijft naar verwachting tot 22 december in stand. Daarnaast is gedurende drie dagdelen het fietspad tussen Stoevelaarsweg en Coornhertstraat de komende drie dinsdagen afgesloten. Deze week wordt ook gewerkt ter hoogte van de Herikerbergweg te Markelo. Meer informatie is te vinden op: www.vitens.nl/goor.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe zuiveringsinstallatie leidingwater in Goor12 februari 2016 Nieuwe zuiveringsinstallatie leidingwater in Goor Er komt een nieuwe zuiveringsinstallatie bij de watertoren aan de rand van Goor. Waterleidingbedrijf Vitens is van plan om de nieuwe installatie aan het einde van het jaar 2020 […]
  • Frustratie door afsluiting Kloosterlaan1 maart 2016 Frustratie door afsluiting Kloosterlaan Werkzaamheden gisteren en vandaag  aan het begin van de Kloosterlaan hebben tot frustratie geleid bij weggebruikers en omwonenden. Door de afsluiting reden veel automobilisten zich vast. […]
  • Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten27 juni 2017 Weg tussen Goor en Lochem bijna drie weken afgesloten Reizigers die per auto of de fiets van Goor richting Lochem of vice versa willen moeten van 17 juli tot en met 4 augustus een andere weg nemen dan de N346. De provincie Overijssel heeft […]
  • Weer een weg afgesloten, Plasdijk geheel opengebroken31 oktober 2016 Weer een weg afgesloten, Plasdijk geheel opengebroken Het geduld van de automobilist in Goor wordt dezer dagen op de proef gesteld. Op veel plekken wordt aan de weg gewerkt zoals de Hengevelderstraat en de N755 richting de A1. Vanaf […]
  • Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied27 oktober 2016 Raedthuys ziet af van windmolenplannen in buitengebied Readthuys Energie ziet af van de plannen om vier windmolens te plaatsen in het buitengebied van Goor. De Enschedese projectontwikkelaar onderzocht de mogelijkheden voor een windpark net […]