Goorse Sabine in de race voor droombaan op Cancun

Ze heeft haar baan bij de Rabobank na 28 vaarwel gezegd en wil nu echt de wereld gaan ontdekken. Te beginnen in Cancun. De 46-jarige Sabine Mensink aast daar op een droombaan die via het vergaren van stemmen kan worden gerealiseerd. De Cancun Experience Officer (CEO) is een betaalde baan als toerist in het Oost Mexicaanse Cancun tussen maart en augustus waarbij alle belevenissen zoals het slapen in hotels, het eten in restaurants, bezoeken van festivals en excursies, op social media moeten worden geplaatst.Er kan op Mensink gestemd worden via deze LINK. Stemmen kan tot 17 december. De 100 gegadigden met de meeste stemmen gaan door naar een finaleronde. 

Gerelateerde berichten

  • OAD in zee met Telegraaf Media Group22 februari 2015 OAD in zee met Telegraaf Media Group De Goorse vervoerder OAD gaat in zee met de grote Telegraaf Media Groep (TMG). Om het reisaanbod onder de aandacht van een groot en gevarieerd publiek te brengen zullen er regelmatig […]
  • Reiziger Ruud strijkt neer in Goor…29 juni 2017 Reiziger Ruud strijkt neer in Goor… Het was een regelrechte attractie: De bijzondere woonwagen met op de bok achter de muilezel de 72-jarige Brabander Ruud, is neergestreken in Goor. De reiziger reist door het hele land van […]
  • Ter Haar wil 80 miljoen van de Rabobank5 januari 2015 Ter Haar wil 80 miljoen van de Rabobank De Goorse familie ter Haar claimt 80 miljoen euro van de Rabobank voor het veroorzaken van het faillissement van reisorganisatie Oad in Holten. Volgens de Telegraaf wordt dinsdag […]
  • Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden16 februari 2018 Politiek café aanstaande met Goorse kandidaat-raadsleden Op initiatief van de Goorse Stadsraad komt er een politiek café waarin de Goorse kandidaat-raadsleden aanwezig zullen zijn en zich zullen presenteren. De avond in aanloop naar de […]
  • “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste”15 maart 2017 “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste” Ook u mag vandaag naar de stembus. En als ons Twentse Haagje maatgevend is voor de rest van het land wordt de PVV toch de grootste partij van Nederland. Geert Wilders kreeg dertig procent […]