Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen

Een inktzwarte speelronde voor de tafeltennissers van Olympia. Zowel het vlaggenschip als het tweede team zijn gedegradeerd uit de eerste klasse. Voor het tweede team zat er nog een klein kansje in op lijfsbehoud, maar met name de afdaling van het eerste is pijnlijk voor de Goorse club. Zij wonnen zelf met 6-4, maar zagen concurrent Smash zegevieren over kampioen De Toekomst. De koploper deed niet haar sportieve plicht en verloor met maar liefst 9-1. De tafeltennisheren van het eerste en tweede zien we dus terug in de tweede klasse.

Gerelateerde berichten

  • Olympia neemt revanche op Smash uit Losser26 februari 2018 Olympia neemt revanche op Smash uit Losser De tafeltennissers van Olympia hebben een knappe 7-3 zege geboekt op Smash 2000. De Goorse ploeg verloor twee weken geleden nog met 8-2 van de concurrent uit Losser maar nam in de eigen […]
  • Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd21 november 2017 Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt '74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend […]
  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]
  • Olympia degradeert maar blijft eersteklasser15 januari 2018 Olympia degradeert maar blijft eersteklasser Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia blijft ondanks degradatie toch actief in de eerste klasse. De Goorse ploeg won de laatste competitiewedstrijd met 6-4 van concurrent DTS […]
  • Olympia heeft wonder nodig na nederlaag17 november 2014 Olympia heeft wonder nodig na nederlaag Voor de tafeltennissers van Olympia is het doek bijna gevallen in de 1e klasse D. De Goorse ploeg verloor afgelopen week in Hengelo met 8-2 van nummer twee Vitesse'35 en degradatie is […]