Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen

Een inktzwarte speelronde voor de tafeltennissers van Olympia. Zowel het vlaggenschip als het tweede team zijn gedegradeerd uit de eerste klasse. Voor het tweede team zat er nog een klein kansje in op lijfsbehoud, maar met name de afdaling van het eerste is pijnlijk voor de Goorse club. Zij wonnen zelf met 6-4, maar zagen concurrent Smash zegevieren over kampioen De Toekomst. De koploper deed niet haar sportieve plicht en verloor met maar liefst 9-1. De tafeltennisheren van het eerste en tweede zien we dus terug in de tweede klasse.

Gerelateerde berichten

  • Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd21 november 2017 Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt '74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend […]
  • Olympia heeft wonder nodig na nederlaag17 november 2014 Olympia heeft wonder nodig na nederlaag Voor de tafeltennissers van Olympia is het doek bijna gevallen in de 1e klasse D. De Goorse ploeg verloor afgelopen week in Hengelo met 8-2 van nummer twee Vitesse'35 en degradatie is […]
  • Olympia verliest cruciaal duel10 november 2014 Olympia verliest cruciaal duel Voor tafeltennisvereniging Olympia wordt het een hels karwei om zich dit seizoen nog te handhaven in de eerste klasse. De Goorse ploeg verloor afgelopen week het cruciale duel met Smash […]
  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]
  • Tafeltennissers Olympia bijna kampioen27 maart 2017 Tafeltennissers Olympia bijna kampioen De tafeltennissers van het Goorse Olympia zijn op een haar na kampioen in de tweede klasse. Tegen het Enschedese Entac 4 werd de maximale score behaald en dus met 10-0 gewonnen door het […]