Gospelkoor Mozaïek in De Ark

Gospelkoor Mozaïek treedt zondag op in de Vrije Baptisten Gemeente de Ark in Goor. Dirigent André Bijleveld zal leiding geven aan deze gospelgroep. Hij is onder meer bekend van de EO-Praiseband en Korenslag. Het thema van de dienst is “Hej t al eheurd?” en zal geleid worden door voorganger Hans Witmer. De dienst begint zondag om 10.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Home Coming in De Ark8 december 2016 Home Coming in De Ark In De Ark vindt zondag een zogenoemde Home Coming plaats. Het gaat om een samenkomst in een huiselijke sfeer met een groot podium met veel gezang en muziek. Het thema van deze ochtend is […]
  • Alpha-cursus van start in nieuwe jaar11 december 2016 Alpha-cursus van start in nieuwe jaar In Goor gaat in het nieuwe jaar een nieuwe Alpha-cursus van start. Op 30 januari zal het startsein worden gegeven voor tien interactieve bijeenkomsten over het christelijke geloof. De […]
  • Bert Reinds weer naar De Ark19 oktober 2016 Bert Reinds weer naar De Ark Orthopedagoog Bert Reinds organiseert vanavond zijn tweede thema-avond over 'Gezin naar Gods plan'. In De Ark zal hij vragen beantwoorden over de opvoeding van kinderen. De avond in het […]
  • Een feestje bij de buren…5 juni 2015 Een feestje bij de buren… Veel Gorenaren nemen er jaarlijks een kijkje want het is om de hoek. De zomerfeesten in het buurtschap Wiene-Zeldam net buiten Goor staan te boek als gemoedelijk en gezellig. Vanavond […]
  • Pinksterdiensten in Goorse kerken2 juni 2017 Pinksterdiensten in Goorse kerken De Goorse kerken vertellen allen op hun manier komende zondag ook weer het verhaal van Pinksteren. In de Hofkerk zelfs in 12 talen. Het thema van de viering onder de titel “Durf te dromen” […]