Gospelkoor Mozaïek in De Ark

Gospelkoor Mozaïek treedt zondag op in de Vrije Baptisten Gemeente de Ark in Goor. Dirigent André Bijleveld zal leiding geven aan deze gospelgroep. Hij is onder meer bekend van de EO-Praiseband en Korenslag. Het thema van de dienst is “Hej t al eheurd?” en zal geleid worden door voorganger Hans Witmer. De dienst begint zondag om 10.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Kerstfeesten in De Ark20 december 2017 Kerstfeesten in De Ark Tijdens Kerst organiseert de Vrije Baptistengemeente in Goor een kinderfeest met als thema "Google all the way". Tijdens dit kerstfeest zal voor kinderen, jongeren en volwassenen in […]
  • Home Coming in De Ark8 december 2016 Home Coming in De Ark In De Ark vindt zondag een zogenoemde Home Coming plaats. Het gaat om een samenkomst in een huiselijke sfeer met een groot podium met veel gezang en muziek. Het thema van deze ochtend is […]
  • Ook Paasdiensten in De Ark27 maart 2018 Ook Paasdiensten in De Ark Niet alleen in De Hofkerk wordt deze week stilgestaan bij Pasen. Ook bij de Baptistengemeente in de Ark staat Goede Vrijdag in het teken van het lijden en sterven van Jezus. Dit zal een […]
  • Dominee Schouten overleden8 maart 2018 Dominee Schouten overleden Dominee Joop Schouten is afgelopen vrijdag op 88-jarige leeftijd overleden. Dominee Schouten was voorganger van de Baptistengemeente De Ark in de Irisstraat. Hij was daar predikant van […]
  • Alpha-cursus van start in nieuwe jaar11 december 2016 Alpha-cursus van start in nieuwe jaar In Goor gaat in het nieuwe jaar een nieuwe Alpha-cursus van start. Op 30 januari zal het startsein worden gegeven voor tien interactieve bijeenkomsten over het christelijke geloof. De […]