Olympia 3 wel kampioen

Het contrast is groot bij Olympia. Waar deze week het doek viel voor de tafeltennissers van het eerste en tweede team, kunnen de mannen van het derde de kampioensvlag in de top hangen. Zij kroonden zich tot meister in de derde klasse. Het team bestaande uit William Krien, Jim de Vries en Marcel Kappert haalde de titel binnen met negen overwinningen en één gelijkspel tegen MTC 1 uit Markelo en bleef daarmee in deze competitie ongeslagen. Ook Olympia 3 promoveert dus naar de tweede klasse. Hetzelfde niveau als het eerste en tweede.

Gerelateerde berichten

  • Eerste punten voor Olympia 24 oktober 2017 Eerste punten voor Olympia 2 De eerste punten voor het tweede team van Olympia en wederom een gelijkspel voor het eerste team. Dat was de afdronk van de Goorse tafeltennissers in de eerste klasse dit weekend. Het […]
  • Johan Fokkert Bokaal afsluiting seizoen Olympia12 juni 2015 Johan Fokkert Bokaal afsluiting seizoen Olympia Als een ware traditie heeft tafeltennisvereniging Olympia het seizoen afgesloten met de strijd om de Johan Fokkert bokaal. Een afsluiting van een zeer succesvol seizoen, waarin in de […]
  • Tom Broek clubkampioen Olympia18 januari 2016 Tom Broek clubkampioen Olympia Tom Broek is de winnaar geworden van de clubkampioenschappen van de Goorse tafeltennisvereniging Olympia. In de sporthal aan de Kievitstraat versloeg hij in de finale Fons Morsink met […]
  • Olympia boekt belangrijke zege op DTS31 oktober 2016 Olympia boekt belangrijke zege op DTS De tafeltennisheren van Olympia hebben uitstekende zaken gedaan in de eerste klasse B. De Goorse equipe won met 7-3 DTS 3 uit Enschede en staat nu zelfs tweede in de stand. Toch blijft […]
  • Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen5 december 2017 Degradatie Olympia na verdachte sof kampioen Een inktzwarte speelronde voor de tafeltennissers van Olympia. Zowel het vlaggenschip als het tweede team zijn gedegradeerd uit de eerste klasse. Voor het tweede team zat er nog een klein […]