Juf Odette met pensioen

Een afscheid met een lach en een traan. De leerlingen en leerkrachten van De Wiekslag hebben afscheid genomen van juf Odette de Vries. Ze gaat genieten van haar pensioen. Sinds 1978 heeft juf Odette in het onderwijs gewerkt in onder andere Enschede, Almelo, Ambt Delden en Markelo. De laatste jaren stond ze voor de klas in Goor. Met een muzikale bijdrage van de leerlingen werd haar een fraaie laatste dag bezorgd, die werd afgesloten met een borrel.

Gerelateerde berichten

  • Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower10 maart 2017 Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower Op de nationale warme truiendag vond vandaag ook de aftrap van het warmteproject HofPower plaats. Die aftrap ging gepaard met de uitslag van de trui-ontwerpwedstrijd. Wethouder Pieter van […]
  • Scholen weer aan de slag met zeepkisten17 mei 2018 Scholen weer aan de slag met zeepkisten De Goorse scholen zijn deze weken weer druk met het bouwen van duurzame zeepkisten. Basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 komen op uitnodiging van Hofpower naar de voormalige […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • De Wiekslag draait doorrrr…18 april 2015 De Wiekslag draait doorrrr… Een prachtige equivalent op de populairste talkshow van ons land. De leerlingen van basisschool De Wiekslag schitterden op hun eigen toneelavond waarin er diverse bekende gasten werden […]
  • Avond4daagse van start bij De Wiekslag31 mei 2016 Avond4daagse van start bij De Wiekslag De Goorse Avond4daagse gaat vanavond van start bij basisschool De Wiekslag. Daar waar gisteren op diverse plekken in het land niet gestart kon worden vanwege de slechte […]