Juf Odette met pensioen

Een afscheid met een lach en een traan. De leerlingen en leerkrachten van De Wiekslag hebben afscheid genomen van juf Odette de Vries. Ze gaat genieten van haar pensioen. Sinds 1978 heeft juf Odette in het onderwijs gewerkt in onder andere Enschede, Almelo, Ambt Delden en Markelo. De laatste jaren stond ze voor de klas in Goor. Met een muzikale bijdrage van de leerlingen werd haar een fraaie laatste dag bezorgd, die werd afgesloten met een borrel.

Gerelateerde berichten

  • Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower10 maart 2017 Winnaars warme truiendag aftrap Hofpower Op de nationale warme truiendag vond vandaag ook de aftrap van het warmteproject HofPower plaats. Die aftrap ging gepaard met de uitslag van de trui-ontwerpwedstrijd. Wethouder Pieter van […]
  • De Wiekslag draait doorrrr…18 april 2015 De Wiekslag draait doorrrr… Een prachtige equivalent op de populairste talkshow van ons land. De leerlingen van basisschool De Wiekslag schitterden op hun eigen toneelavond waarin er diverse bekende gasten werden […]
  • Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros19 januari 2017 Rode kaartenactie bij Wiekslag en Albatros Bij- en rond de voetgangers-oversteekplaatsen naast de Wiekslag en De Albatros op de Scherpenzeelseweg zijn vanochtend tussen kwart over acht en kwart voor negen, diverse automobilisten […]
  • Avond4daagse van start bij De Wiekslag31 mei 2016 Avond4daagse van start bij De Wiekslag De Goorse Avond4daagse gaat vanavond van start bij basisschool De Wiekslag. Daar waar gisteren op diverse plekken in het land niet gestart kon worden vanwege de slechte […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking7 december 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking Er is wederom een staking aanstaande van de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen. Komende dinsdag, 12 december, wordt er geen les gegeven en zijn alle Goorse kinderen dus vrij. De […]