Inbraak in schuren, LOER mist spullen

In de schuur op het zogenoemde Roelofsen-terrein aan de Deldensestraat in Goor, is ingebroken. Dieven stalen daar benodigdheden voor het tappen van bier van de stichting LOER. De schade wordt geschat op een kleine 1.000,- euro. Boeven kwamen binnen door een slot door te knippen. De diefstal vond vorige week al plaats maar is nu naar buiten gebracht. Er is aangifte gedaan en de politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde berichten

  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Aantal inbraken in de omgeving neemt toe15 oktober 2016 Aantal inbraken in de omgeving neemt toe Het aantal inbraken in Goor en omgeving is de laatste maand opvallend gestegen. Deze week werd nog ingebroken in een woning op De Gossinksweide en daarmee wordt een trend doorgezet die in […]
  • Boakebouwers zijn er klaar voor26 maart 2016 Boakebouwers zijn er klaar voor Triomfantelijk staan ze op de Goorse Boake met de armen in de lucht. De klus is weer geklaard. De Boakebouwers van LOER hebben vandaag de laatste hand gelegd aan de Paasbult op het […]
  • Drie keer ingebroken aan de Hiltjesdamhof3 juli 2017 Drie keer ingebroken aan de Hiltjesdamhof In de flat aan de Hiltjesdamhof zijn afgelopen weekend twee adressen het doelwit geweest van inbraak. Daarbij zijn geld en sieraden weggenomen. De politie is op zoek naar getuigen. […]
  • Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag12 december 2016 Woninginbraak Rembrandstraat op klaarlichte dag Inbrekers hadden het net voor de middag gemunt op een woning aan de Rembrandstraat. Rond 11:30 uur werd daar een ruit ingeslagen. Daarna kon de deur simpel worden geopend omdat er een […]