Elastiekenkoers met Schoolfeest weer door Goor

De Elastiekenkoers zal tijdens het komende School en Volksfeest weer finishen in Goor. De goede doelenrit werd vorig jaar niet verreden nadat de kartrekkers onder leiding van Gorenaar Martin Hammer aangaven, de koers niet meer te kunnen organiseren. Nu is een bestuur gevormd met onder meer als voorzitter de Deldense bakker Jan Meen en als bestuurslid Gorenaar Raymond Wolbers. Grondlegger Martin Hammer is nu ambassadeur. In Delden werd gisteren het virtuele startschot gegeven voor de komende editie dat als goede doel ‘Ouderen in de Hof’ heeft. De wielerrit op donderdag 21 juni, waarvoor de inschrijving nu geopend is, bedraagt 175 kilometer. Meer informatie op de SITE van de Elastiekenkoers.

Martin Hammer begroet de deelnemers tijdens de Elastiekenkoers van 2016

Gerelateerde berichten

  • Laatste Elastiekenkoers levert recordbedrag op23 juni 2016 Laatste Elastiekenkoers levert recordbedrag op Het was de vijfde en laatste keer, al gaan allerlei geruchten rond dat de Elastiekenkoers toch een vervolg zal krijgen. De finale leverde in ieder geval wel een recordbedrag op: 95.101 […]
  • Elastiekenkoers stopt na eerste lustrum9 december 2015 Elastiekenkoers stopt na eerste lustrum De Elastiekenkoers wordt komend jaar voor het laatste jaar verreden. De organisatie heeft besloten om van de vijfde editie de laatste te maken. De eendaagse rit voor goede doelen is een […]
  • Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers13 februari 2016 Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers De vijfde en laatste editie van de Elastiekenkoers zal op donderdag 23 juni met een recordaantal van 194 deelnemers van start gaan. Gisteravond was de presentatie van de nieuwe kledij in […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)22 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (9) - Het uur U nadert. De aftrap van het School- en Volksfeest is bijna daar. De receptie voor 65-plussers is vanmiddag het startschot van de 141ste uitgave van ons volksfeest. Om met […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]