Laatste vlucht Boeing 747 laag over Goor

Wie er niet van op de hoogte was zal nauwelijks gemerkt hebben dat er een grote Boeing 747 stilletjes over Goor vloog. De liefhebbers stonden met de camera klaar om een glimp op te vangen van de laatste vlucht van de Boeing 747-400. Het vliegtuig wordt na bijna 24 jaar trouwe dienst ontmanteld op het vliegveld van Twente. Enkele Gorenaren maakten een foto van het vliegtuig boven Goor. De route van de vlucht is hier opnieuw af te spelen.

Foto: Teoman Balci

Foto: Bas Assink

 

Gerelateerde berichten

  • Boeing belevingsvlucht Lelystad Airport net na 17:00 uur langs Goor30 mei 2018 Boeing belevingsvlucht Lelystad Airport net na 17:00 uur langs Goor In het kader van de op handen zijnde opening van Lelystad Airport is er vandaag een zogenoemde belevingsvlucht van een grote Boeing 737-800. Dit toestel van Transavia moet bewoners die op […]
  • Gemeente gaat geld graven innen18 september 2014 Gemeente gaat geld graven innen De gemeente gaat openstaande rekeningen van graven in Goor en de overige kernen in de komende periode innen. De Hof is druk bezig om alles in kaart te brengen. In totaal zijn bijna 12.000 […]
  • Houtkamp 2011 in as gelegd2 september 2011 Houtkamp 2011 in as gelegd De officieuse afsluiting was gisteravond al tijdens de playbackshow, maar vandaag sloten de kinderen Houtkamp 2011 officieel af. Als te doen gebruikelijk ging de fik in de bouwwerken van […]
  • Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat2 oktober 2018 Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat De Goorse brandweer moest vanavond  om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop […]
  • De Vlaamsche Pot en Hofdance…16 februari 2018 De Vlaamsche Pot en Hofdance… Het theaterweekeinde is gisteravond in De Reggehof al van start gegaan met de nieuwste voorstelling van Daniël Lohues die 'Vlier' op de planken bracht. Vanavond is de theaterversie van de […]