Laatste vlucht Boeing 747 laag over Goor

Wie er niet van op de hoogte was zal nauwelijks gemerkt hebben dat er een grote Boeing 747 stilletjes over Goor vloog. De liefhebbers stonden met de camera klaar om een glimp op te vangen van de laatste vlucht van de Boeing 747-400. Het vliegtuig wordt na bijna 24 jaar trouwe dienst ontmanteld op het vliegveld van Twente. Enkele Gorenaren maakten een foto van het vliegtuig boven Goor. De route van de vlucht is hier opnieuw af te spelen.

Foto: Teoman Balci

Foto: Bas Assink

 

Gerelateerde berichten

  • Houtkamp 2011 in as gelegd2 september 2011 Houtkamp 2011 in as gelegd De officieuse afsluiting was gisteravond al tijdens de playbackshow, maar vandaag sloten de kinderen Houtkamp 2011 officieel af. Als te doen gebruikelijk ging de fik in de bouwwerken van […]
  • Gemeente gaat geld graven innen18 september 2014 Gemeente gaat geld graven innen De gemeente gaat openstaande rekeningen van graven in Goor en de overige kernen in de komende periode innen. De Hof is druk bezig om alles in kaart te brengen. In totaal zijn bijna 12.000 […]
  • Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State15 juni 2017 Zorgcomplex Scherpenzeelseweg dichterbij na zaak bij Raad van State Het zorgcomplex van de JP van den Bentstichting aan de Scherpenzeelseweg lijkt er gewoon te gaan komen ondanks bezwaren van buurtbewoners. Die vroegen gisteren bij de Raad van State om het […]
  • Nieuwe cursus AquaSlank van start12 april 2012 Nieuwe cursus AquaSlank van start Op 24 april gaat er een nieuwe cursus AquaSlank van start in Goor. AquaSlank is de ideale combinatie van bewegen en het aanleren van een gezond eetpatroon. Naast gewicht verliezen wordt je […]
  • Crisisopvang vluchtelingen in sporthal De Mossendam28 oktober 2015 Crisisopvang vluchtelingen in sporthal De Mossendam In sporthal De Mossendam in Goor worden vanaf maandag 9 november maximaal 200 vluchtelingen opgevangen. Het gaat in eerste instantie om opvang voor vijf keer 24 uur en de verwachting is […]