Hissink nodigt alle Twentse burgemeesters uit voor wietdiscussie

Hij is dé voorvechter van het legaal gebruik van medicinale wiet en gaat nu zijn lokale initiatief verheffen tot regionale hoogte. Gorenaar Bart Hissink heeft voor de volgende bijeenkomst van zijn zogenoemde Social Club Hof van Twente, alle 14 burgemeesters in Twente uitgenodigd. Komende woensdagavond 13 december (20:00 uur) in de Reggehof wordt dan onder meer gesproken door Rinus Beintema. Hij is oprichter- en voorzitter van de Social Club Suver Nuver uit Leeuwarden. Beintema is met verschillende burgemeesters in gesprek over de (legale) productie en distributie van medicinale cannabisolie.

Rinus Beintema

Suver Nuver bestaat ruim twee jaar en heeft inmiddels meer dan 7000 leden, met vestigingen in heel Nederland. Bart Hissink wil op deze avond ook komen tot de oprichting van de Social Club Twente. “Ik verwacht een brug te leggen tussen lokale bestuurders en cannabisconsumenten. Wellicht kan Twente die input meenemen in een regionaal plan voor het experiment met gereguleerde wietteelt.” De gemeenteraad van de Hof van Twente nam eind oktober een motie aan waarin het college van B&W wordt opgedragen om zich aan te melden voor een experiment met gereguleerde wietteelt. Meer informatie via deze LINK.

Bart Hissink, sprekend in de raadszaal

Gerelateerde berichten

  • Social Club opnieuw van start in De Reggehof14 juli 2021 Social Club opnieuw van start in De Reggehof De Social Club Hof van Twente gaat na een lange coronaperiode morgen weer van start in De Reggehof. De samenkomsten zijn een initiatief van Gorenaar Bat Hissink en met name bedoeld voor […]
  • Zesde bijeenkomst Social Club in De Reggehof11 oktober 2017 Zesde bijeenkomst Social Club in De Reggehof Hij blijft onverminderd strijd voeren voor de legalisatie van wietteelt en organiseert vanavond alweer voor de zesde keer de Social Club Hof van Twente in de foyer van De Reggehof. Bart […]
  • Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor19 september 2019 Gulle giften voor wietpaar Jan en Jannie in Goor De benefietavond van de Social Club Hof van Twente voor het echtpaar Jan en Jannie van Raalte uit Hasselt, is een succes gebleken. Zo'n dertig mensen kwamen naar de Reggehof om het duo […]
  • Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt9 mei 2018 Wethouder naar landelijke adviescommissie wietteelt Wethouder Pieter van Zwanenburg heeft zich gemeld bij de landelijke adviescommissie wietteelt om in het onderzoek naar legalisering van cannabis ook de medicinale wietteelt mee te nemen. […]
  • Hissink start met Social Club Cannabis26 april 2017 Hissink start met Social Club Cannabis Bart Hissink gaat starten met een zogenoemde Social Club waarin gebruikers van cannabis en geïnteresseerden in het gebruik en de teelt van wiet maandelijks bij elkaar komen. De Goorse […]