Goorse clubs door sneeuwval niet in actie

De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de duels in het hele district Oost nu al zijn afgelast. Twenthe zou op bezoek gaan bij KCVO in Vaassen in de derde klasse B. GFC stond op de rol voor de topper tegen EMOS maar ook op sportpark Heeckeren kan niet worden gevoetbald. Ook UDI in Enschede heeft aangegeven dat er morgen niet gespeeld zal worden tegen SV Hector. Volgende week is de laatste speelronde voor de winterpauze. IJs en wederdienende speelt Twenthe dan thuis tegen Eerbeekse Boys. GFC gaat op bezoek bij BSC Unisson en Hector speelt dan thuis tegen Rood Zwart.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Weinig kans op voetbalduels28 januari 2017 Weinig kans op voetbalduels De kans is niet groot dat de Goorse voetbalclubs morgen in actie komen. De hervatting van de competities in de derde- en vierde klasse B staan wel gepland maar door de sneeuw en de […]
  • Cruciale Paasduels voor GFC en Hector14 april 2017 Cruciale Paasduels voor GFC en Hector Het wordt een druk en cruciaal Paasweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs. Met name GFC en Hector moeten vol aan de bak. Morgen staat voor GFC het uitduel tegen TVO […]
  • Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen12 mei 2018 Twenthe op periodekoers, Hector kan zich veilig spelen Waar GFC, dat morgen op bezoek gaat gaat bij Markelo, zich na de 3-2 zege van afgelopen donderdag op die ploeg, in alle rust kan voorbereiden op de nacompetitie voor promotie is voor […]
  • Goorse clubs in actie op Eerste Paasdag15 maart 2018 Goorse clubs in actie op Eerste Paasdag Het is even wennen maar het dient tocht echt te gebeuren voor de Goorse clubs. Zij zullen op 1e Paasdag, zondag 1 april in competitieverband in actie moeten komen. Twenthe speelt dan thuis […]