Goor krijgt zijn eigen Passion

Het is landelijk een populaire televisiehit op witte donderdag tijdens Pasen: Het verhaal van de kruisiging en wederopstanding van Jezus, gestoken in een eigentijdse jas. In aanloop nasar het komende Paasfeest in 2018 krijgt ook Goor zijn eigen Passion. Op initiatief van Seine Braakman van Doors Wide Open is er een uitvoering in zaal De Bebsel op woensdagavond 28 maart. De voorstelling begint om 19.00 uur maar daarvoor is een tocht met Kruis door Goor langs de verschillende kerken waar iedereen die dat wil, kan aansluiten. Aan de voorstelling doen ook enkele Eritrese Orthodoxe inwoners van Goor mee die hun eigen cultuur voegen aan de Goorse Passion die als titel ‘Pasen ook voor jou’ heeft meegekregen.” Meer info via¬†06-20539460 of passiongoor@nullgmail.com.

 

Gerelateerde berichten

  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]
  • Bak oe’n ei op Hofstreek FM11 april 2020 Bak oe’n ei op Hofstreek FM Naast de dagelijkse 'Corona-uitzendingen' is Hofstreek FM ook tijdens de Paasdagen in de lucht met live-uitzendingen op de radio. Morgen is er na Radio Kerk Lokaal (08:00 uur) en lichte […]
  • Paasloterij voor minder bedeelden9 april 2020 Paasloterij voor minder bedeelden Holtmaat Catering organiseert in samenwerking met Goor Collectief een loterij om in totaal 60 minder bedeelde gezinnen in Goor en andere kernen in de Hof van Twente een Paassalade aan te […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen28 maart 2018 Goorse Passion trekt veel bekijks ondanks regen De weersomstandigheden waren niet dat wat gewenst was maar de regen weerhield een groot aantal mensen er niet van om toch mee te lopen in de stoet achter het grote witte kruis tijdens de […]