Wolff wint darttoernooi bij De Ster

Het Open Darttoernooi bij Café de Ster is een prooi geworden voor Elkjaer Wolff. Hij zegevierde op het gezellige toernooi over Frank Meijer in de eindstrijd. De finale was live te aanschouwen via deze account van organisator Eric Weerkamp.

Gerelateerde berichten

  • Wolff wint Open Deldens Dartstoernooi26 maart 2016 Wolff wint Open Deldens Dartstoernooi De Goorse darter Elkjaer Wolff heeft vrijdagavond het Delden Open Dartstoernooi op zijn naam geschreven. Hij liet in de finale bij café Smitties, weinig heel van zijn opponent Michiel […]
  • Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie14 mei 2019 Darters Buddy’s 8 grijpen titel in eredivisie Een prestatie in optima forma voor de succesformatie van Buddy's 8. Daar kroonden de darters zich maandagavond tot kampioen van de eredivisie van de oostelijke dartbond DVO. In de laatste […]
  • Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp5 mei 2017 Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp Café De Ster is sinds deze week in eigendom van de familie Weerkamp. Het horecapand werd de afgelopen vier jaar gehuurd van Jan en Willemien Roelofsen. Roelofsen had het pand sinds het […]
  • Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval27 november 2015 Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval Wederom een volle weekendagenda voor wat betreft het Goorse uitgaansleven met het Twente Open-pokertoernooi in café De Whee dat morgen om 16.00 uur begint. Bij De Ster wordt s'avonds de […]
  • Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue12 oktober 2016 Eeftink en Schabbink komen met nieuwe Goorse Revue Het is een vervolg op de uiterst succesvolle oudejaars-conferences van begin deze eeuw. Een heuse Goorse Revue van het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink die op vrijdag 9- en […]