Joop van den Einde groots gehuldigd

Groot feest voor Joop van den Einde en de staf en medewerkers van Servicestation Hoek. De eigenzinnige en markante pompbediende werd geëerd voor zijn zilveren jubileum bij het Goorse tankstation. Allereerst was er een serenade van de drumfanfare van Apollo bij zijn woning in de Lindelaan. Daarna werd per bus koers gezet richting De Grolsch Veste. Van den Einde, die helemaal niets met voetbal heeft en helemaal niet met ‘supporters’ werd meegetroond naar een aparte skybox. Die was op zijn Duits versierd en er klonken Duitse schlagers. Dit omdat Van den Einde een grote liefde koestert voor ‘Die Heimat’. In die skybox werd hij ook getrakteerd op een bijzondere act van een Duitse Tukker die fijntjes en humoristisch alle eigenaardigheden van de ’tankwachter’ bloot legde. Na afloop van de wedstrijd (FC Twente – ADO/Den Haag 2-3) werd het feest voortgezet bij café Buddy’s. Ook namens deze weg wil het personeel van Hoek Joop feliciteren en nog vele jaren bij het tankstation wensen.

Gerelateerde berichten

  • Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar3 december 2020 Alwie en Renate al een kwart eeuw een paar Hij is in Goor zo bekend als de bonte hond en dat komt niet in de laatste plaats door zijn bijnaam 'De Oliesheik van Goor'. Gisteren was het op de kop af 25 jaar geleden dat hij getrouwd […]
  • Hoek: “Ga morgen maar tanken”23 maart 2020 Hoek: “Ga morgen maar tanken” Een opmerkelijke post van de Goorse tankstationhouder Alwie Hoek op Facebook vandaag. Hij roept de mensen op, om niet vandaag te komen tanken maar te wachten tot morgen. De prijs van […]
  • Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan18 juni 2022 Kaartverkoop FC Twente-Nordsjaelland van start gegaan De kaartverkoop voor de wedstrijd van FC Twente tegen FC Nordsjaelland is deze week van start gegaan. Het duel wordt op zondag 3 juli gespeeld op sportpark Heeckeren onder organisatie van […]
  • FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd27 mei 2022 FC Twente weer naar Goor voor oefenwedstrijd In de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gaat FC Twente een wederom een oefenwedstrijd spelen in Goor. Op zondag 3 juli zal het Deense FC Nordsjaelland de tegenstander zijn op […]
  • Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur8 september 2021 Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur De Supportersvereniging SV Goor van FC Twente heeft maandagavond met de overhandiging van een fles 'Rondje Goor' afscheid genomen van algemeen directeur Paul van der Kraan. Dat gebeurde […]