Lammertink nog een jaar trainer bij GFC

Romano Lammertink heeft vanavond zijn contract bij GFC met één jaar verlengd. De Goorse oefenmeester is nu bezig aan zijn vierde seizoen bij de club waar hij zelf ook lang in het eerste elftal speelde en doet het goed in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal en waar hij ook zijn trainerscarrière begon. GFC doet mee om de bovenste plaatsen en is één van de titelkandidaten. Ook Rob Kemper tekende een nieuw contract voor een volgende voetbaljaargang op sportpark Heeckeren. Hij gaat dan zijn 3e seizoen in als trainer van GFC 2.

Romano Lammertink (r) en Ropb Kemper (l) tijdens de ondertekening van de nieuwe contracten. (foto: GFC Goor)

Gerelateerde berichten

  • Lammertink nog een jaar bij GFC11 december 2018 Lammertink nog een jaar bij GFC Romano Lammertink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van GFC. De Goorse oefenmeester verlengde gisteravond zijn contract met één seizoen. Lammertink is nu bezig aan zijn vijfde […]
  • Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC19 januari 2021 Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC Romano Lammertink (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser GFC. De Goorse oefenmeester gaat zijn achtste voetbaljaargang in bij de rood zwarten en is één […]
  • Rob Kemper nieuwe trainer GFC 215 april 2016 Rob Kemper nieuwe trainer GFC 2 Rob Kemper is de nieuwe trainer van het tweede elftal van GFC. De 32-jarige Gorenaar volgt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen Ronnie Boers op die de nieuwe trainer-coach wordt van […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Lammertink ook volgend seizoen hoofdtrainer van GFC10 december 2019 Lammertink ook volgend seizoen hoofdtrainer van GFC Romano Lammertink blijft ook in het volgende seizoen de hoofdtrainer van GFC. De Goorse oefenmeester gaat dan zijn zevende seizoen in bij de rood zwarten. Lammertink is een kind van de […]