Hoofdkantoor uitgeverij Onlineklas in voormalig ABN-gebouw

Uitgeverij Onlineklas gaat het hoofdkantoor, vanaf 1 januari, vestigen in het voormalige ABN-gebouw in de Grotestraat. Onlineklas is een educatieve uitgeverij die zich toelegt op het produceren van software voor het basisonderwijs. De begane grond zal volledig worden gebruikt als Experience Centre. Hier kunnen scholen uit de regio presentaties ontvangen van de diverse software programma’s. Ook zullen hier diverse teamscholingen plaatsvinden. De eerste- en tweede verdieping zullen gebruikt worden voor het huisvesten van al het eigen kantoorpersoneel. In totaal biedt het kantoor de mogelijkheid om dertig werkplekken te faciliteren.

Onlineklas heeft onder meer een complete methode wereldoriëntatie, een topografieprogramma en een spellingsmodule in haar portfolio. Daarnaast is in het afgelopen jaar de ‘Onlineklas Portal’ gelanceerd. Dit is een gebruikstoepassing voor het basisonderwijs, waarbij leerkrachten en leerlingen met slechts 1 login toegang krijgen tot al hun aangeschafte educatieve software. Het op de markt brengen van deze applicatie heeft een enorme groei in de omzet veroorzaakt waardoor de Uitgeverij op de bestaande locatie in Hoge Hexel bij Wierden, uit haar jasje groeide. Met de aankoop van het kantoor in Goor is de Uitgeverij in staat de komende jaren de verwachte groei verder vorm te geven.

Gerelateerde berichten

  • Pinpas gevonden ter hoogte van De Poste28 juli 2018 Pinpas gevonden ter hoogte van De Poste Nabij 'De Poste' is gisteren een pinpas gevonden. De ABN AMRO-betaalpas staat op naam van M. Janse en de eigenaar wordt verzocht contact op te nemen met de redactie via de mail. 
  • Ook ABN AMRO sluit haar deuren6 april 2017 Ook ABN AMRO sluit haar deuren Het bankkantoor van ABN AMRO in Goor gaat haar deuren sluiten. Het iconische pand sluit vanaf 16 juni haar deuren.  Reden is de sterke afname van de diensten op het kantoor in 't Twentse […]
  • All4GSM gezelligste winkel in Hof van Twente11 januari 2016 All4GSM gezelligste winkel in Hof van Twente De nieuwe All4GSM-winkel in het Goorse centrum is gekozen tot 'Gezelligste winkel in de Hof van Twente'. De telefoonshop wist de meeste stemmen te vergaren in Goor en omgeving en bleef […]
  • wiljanswijnhuis18 april 2013 Wijn- en kaasproeverij en platenbeurs Wiljan's Wijnhuis organiseert komende zaterdag in samenwerking met De Zuivelhoeve en Majun Music & Art Centre 'Pawnshop' een wijn- en kaasproeverij en platenbeurs. De Goorse ondernemers […]
  • Yalp genomineerd voor award18 oktober 2016 Yalp genomineerd voor award Een eervolle nominatie en erkenning voor Yalp. De Goorse wereldwijde ontwikkelaar en leverancier van interactieve sport- en speeltoestellen behoort tot de drie overgebleven kandidaten voor […]