Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut

De nieuwe Welzijnswijzer is enkele weken geleden bezorgd bij ieder huishouden, als het goed is tenminste. Daarin, zoals eerder gemeld, informatie over zelfstandig blijven wonen, maaltijdvoorziening, praktische hulp, zorg en ondersteuning, vervoer, actief zijn, geldzaken, levenseinde en belangenbehartiging door ouderenbonden en gemeentelijke regelingen voor senioren. Het kan zijn dat de Welzijnswijzer toch niet is aangekomen. Daarom zijn er extra exemplaren beschikbaar die op zijn te halen bij het Gemeentehuis in goore of bij Salut aan de Rozenstraat 2a in Goor. De Welzijnswijzer is ook digitaal te raadplegen via de website: https://salut-welzijn.nl/sociale-kaart.

Gerelateerde berichten

  • Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd30 november 2017 Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd Welzijnsorganisatie Salut heeft een nieuwe Welzijnswijzer uitgebracht die huis aan huis bezorgd wordt- of is. Dit boekje is speciaal bedoeld voor senioren en mantelzorgers uit Goor en […]
  • Nieuwe Welzijnswijzer van Salut11 juni 2020 Nieuwe Welzijnswijzer van Salut Welzijnsorganisatie Salut heeft een tweede editie van de Welzijnswijzer gemaakt. Daarin staat bijvoorbeeld in van welke regelingen eenieder in de Hof gebruik kan maken en waar vragen […]
  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Gewijzigde openingstijden Salut21 december 2020 Gewijzigde openingstijden Salut In de periode van 21 december tot en met 1 januari heeft Salut gewijzigde openingstijden. Op 25 december en 1 januari is de welzijnsinstelling aan de Rozenstraat gesloten. Van 21 tot en […]
  • Viverion overweegt sluiting in Goor18 december 2015 Viverion overweegt sluiting in Goor Woning-co├Ârporatie Viverion overweegt het kantoor in Goor te sluiten. Het bezoek aan het kantoor aan de Rozenstraat neemt af omdat veel zaken op een andere wijze kunnen worden afgehandeld. […]