Artiestenparade tijdens Winters Genieten

Als voorschot op de Goorse Sjoowavonden die voor het laatste weekeinde van maart op het programma staan treden een groot aantal artiesten komende zondag op in het Goorse centrum tijdens Winters Genieten. In de tent van Carnavalsvereniging Sterzo zullen een aantal artiesten die dan ook te zien en te horen zijn optreden. Komende zondag zijn dat in ieder geval Jesper Dijkstra, Priscilla Otte, Marion Nibbelink, Niek Hietbrink, Naledi en Antonio Klarenbeek, Suzan Brinkers en de zusjes Maaike en Anouk Schottink. CV Sterzo houdt daarnaast de lotenverkoop voor de trekking van Oudejaarsdag tijdens de feestmiddag bij café De Ster. Winters Genieten, met ook tal van andere activiteiten, begint komende zondag om 12:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend14 maart 2019 Artiesten Sjoowavond klaar voor het weekend Het is het jaarlijkse artiestenfeest in zalencentrum De Bebsel waar vooraf een hoop tijd in wordt gestoken: De Sjoowavonden van de culturele vereniging De Deurdouwers. Die herbergen nu […]
  • Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen16 maart 2017 Nog enkele kaarten voor Sjoowavond van morgen Voor de Sjoowavonden van morgen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Het artiestenbal van de culturele vereniging De Deurdouwers in zaal De Bebsel is voor komende zaterdag al tijden stijf […]
  • Anouk blijft Sjoowavond trouw19 november 2018 Anouk blijft Sjoowavond trouw Anouk Schottink zal ook in de komende editie van de Sjoowavonden in de Goorse Bebsel weer te bewonderen zijn. De zangeres blijft het evenement trouw, ook na haar succes in het […]
  • Het rijke carnavalsverleden van Goor…6 november 2014 Het rijke carnavalsverleden van Goor… Morgen stapt rond middernacht de nieuwe Prins of Prinses van CV Sterzo uit de anonimiteit. Het is alweer de vijfde hoogheid van de nog jonge carnavalsvereniging die nu de enige in Goor is. […]
  • Winters Genieten: Koud maar gezellig16 december 2018 Winters Genieten: Koud maar gezellig De weergoden deden met name vannacht een sneeuwwitte duit in het zakje ter verhoging van de sfeer tijdens Winters Genieten in het Goorse centrum. Daar was het gezellig maar koud tijdens […]