Bijeenkomsten Vrouwen van Nu

Een drukke periode voor de Vrouwen van Nu. Zij organiseren woensdag de Kerstbijeenkomst bij de Bebsel met naast het diner een optreden van Martine Dubois. Zij speelt traditionele harpmuziek en kerstmuziek. Op maandag 8 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst wordt om 14.00 uur in Buurthuis Kaspel geproost op het nieuwe jaar.

Gerelateerde berichten

  • Feestprogramma Vrouwen van Nu17 december 2018 Feestprogramma Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houden hun Kerstbijeenkomst op donderdag 20december. Deze avond kunnen de leden genieten van accordeonmuziek van KNA(Kunst na Arbeid) Goor. De Goorse […]
  • Eerste avond Vrouwen van Nu19 september 2017 Eerste avond Vrouwen van Nu Ook voor de Vroen van Nu is het seizoen aan. Komende donderdag starten ze met de eerste afdelingsavond. Het koor Songs4ALL komt muzikale invulling geven aan de avond. De equipe uit Oost […]
  • Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu13 maart 2017 Anna Geerdink bij Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu geven deze maand ook kleur aan de dialectmaand. De Goorse afdeling heeft donderdagavond Anna Geerdink uit Almelo uitgenodigd om invulling te geven aan de dialectmaand. […]
  • Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu22 februari 2018 Mannenkoor bij de Vrouwen van Nu Het was een treffend beeld in De Bebsel. De mannen die zingen voor de vrouwen. Het Mannenkoor was op uitnodiging bij de afdeling van Vrouwen van Nu. En 76 van die dames zaten met volle […]
  • Jan Terlouw in De Klokkenkamp6 april 2017 Jan Terlouw in De Klokkenkamp Hoog bezoek bij de Vrouwen van Nu in De Klokkenkamp op woensdag 19 april. Tijdens de laatste afdelingsavond komt voormalig vice-premier van Nederland, Jan Terlouw, naar Goor. De nu […]