Spannende tijden voor de Peepeetjes

Voor de jonge zangtalenten van de Peepeetjers breken spannende en drukke tijden aan. Het kinderkoor dat onder leiding staat van Bernadette en Merel Brunnekreef staat morgenavond in de Hengelose poptempel Metropool. Daar zijn de Peepeetjes voor de tweede keer in successie onderdeel van het Pink Floyd Project. De Goorse kinderen zingen dan, in Brits schoolkostuum, Pink Floyd’s grootste hit ‘Another brock in the wall’. Een week later is het eerste stadionconcert een feit tijdens de ‘Music Show Scotland Christmas Special‘. In de Arnhemse Gelredome zijn de Peepeetjes dan onderdeel van een show van de ‘Highland Valley Pipes & Drums’ met ruim honderd muzikanten en een groot kasteel als decor. In januari doet het Goorse kinderkoor mee aan het concert ‘Songs for peace’ met het Zutphense projectkoor VoQ Zutphen. Op 7 januari in Eefde en op 14 januari in Zutphen.