Spannende tijden voor de Peepeetjes

Voor de jonge zangtalenten van de Peepeetjers breken spannende en drukke tijden aan. Het kinderkoor dat onder leiding staat van Bernadette en Merel Brunnekreef staat morgenavond in de Hengelose poptempel Metropool. Daar zijn de Peepeetjes voor de tweede keer in successie onderdeel van het Pink Floyd Project. De Goorse kinderen zingen dan, in Brits schoolkostuum, Pink Floyd’s grootste hit ‘Another brock in the wall’. Een week later is het eerste stadionconcert een feit tijdens de ‘Music Show Scotland Christmas Special‘. In de Arnhemse Gelredome zijn de Peepeetjes dan onderdeel van een show van de ‘Highland Valley Pipes & Drums’ met ruim honderd muzikanten en een groot kasteel als decor. In januari doet het Goorse kinderkoor mee aan het concert ‘Songs for peace’ met het Zutphense projectkoor VoQ Zutphen. Op 7 januari in Eefde en op 14 januari in Zutphen.

Gerelateerde berichten

  • PeePeetjes zingen tijdens Schotse kerstshow in de Gelredome17 oktober 2017 PeePeetjes zingen tijdens Schotse kerstshow in de Gelredome Het Goorse kinderkoor De PeePeetjes gaat op 23 december zingen tijdens een grote kerstshow onder de naam Music Show Scotland, één van de grootste Schotse muziekproducties ter wereld. In […]
  • Peepeetjes zingen Pink Floyd…25 april 2016 Peepeetjes zingen Pink Floyd… Een bijzonder weekeinde voor de zingende kinderen van de Peepeetjes. Het Goorse kinderkoor was uitgenodigd om mee te zingen met de Pink Floyd Tribute band in de Hengelose poptempel […]
  • Jeugdkoren Kick It zien  levenslicht3 oktober 2019 Jeugdkoren Kick It zien levenslicht "Energiek, stoer, maar bovenal met veel plezier. Samen zingen is het mooiste wat er is." Met die enthousiaste woorden omschrijven de oprichters en dirigenten Bernadette en Merel […]
  • PeePeetjes zingen Pink Floyd in Metropool21 april 2016 PeePeetjes zingen Pink Floyd in Metropool Het Goorse kinderkoor De PeePeetjes kijkt met groot genoegen uit naar morgenavond. Zij zijn namelijk uitgenodigd om deel te nemen aan het project Pink Floyd in Metropool Hengelo. In het […]
  • Ook Jacques Vleemink schittert in de Gelredome…19 december 2017 Ook Jacques Vleemink schittert in de Gelredome… The Music Show Scotland, komende zaterdag in de Arnhemse Gelredome, kent een behoorlijke Goorse tint. Naast de deelname van het Goorse kinderkoor de Peepeetjes is er in het orkest ook een […]