Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk

Een kadootje van De Reggehof in samenwerkig met Goorsnieuws.nl in het kader van de naderende kerstdagen. In een Facebookactie geven we drie keer twee kaarten weg voor het A Capella-concert van Wishful Singing, volgende week vrijdagavond in de Petrus en Pauluskerk. Wie het bericht daarover op Facebook liked en in een reactie eronder aangeeft met wie je er graag naartoe zou willen maakt kans op de kaarten. Wishful Singing is een kerstshow van vijf topzangeressen die aan de hand van kerstkaarten de mooiste nummers ten gehore brengen zoals klassiekers als Deck the Hall, In Dulci Jubilo en Away in a Manger en nemen ondertussen de kerstpost van dit jaar door. Wishful Singing is één van de beste A Capellagroepen in Nederland. Het kwintet maakte ook al tournees naar Amerika, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Zwitserland en Japan.

Gerelateerde berichten

  • Prijswinnaars A Capella-concert Wishful Singing bekend20 december 2017 Prijswinnaars A Capella-concert Wishful Singing bekend Er zijn na loting drie winnaars uit de Facebook-actie van Goorsnieuws.nl en De Reggehof gekomen. Te winnen waren drie keer twee kaarten voor het A Capella-concert van Wishful Singing, […]
  • Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor25 december 2019 Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor De Petrus en Paulus kerk zat vanmiddag weer goed vol voor het jaarlijkse Kerstconcert van het Goors Mannenkoor. De zangers kwamen dit keer wederom met een gevarieerd kerstprogramma onder […]
  • Deel en like-actie voor The Kik5 maart 2019 Deel en like-actie voor The Kik De bekende band The Kik komt vrijdag naar Goor voor een optreden in De Reggehof en Goorsnieuws.nl mag twee kaarten weggeven. Daarvoor is er een deel- en like actie op Facebook. Wie het […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof21 maart 2018 Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof Komende vrijdag is er een dubbele cabaretvoorstelling in De Reggehof waarbij twee winnaars van het Camerettenfestival ten tonele verschijnen. Goorsnieuws.nl gaat voor deze avond drie keer […]