GFC kan goede stap zetten richting de top

Het is de laatste speelronde voordat de winterpauze voor de Goorse clubs zal ingaan en voor GFC is deze ronde redelijk bepalend voor het gevoel waarmee de kerst gevierd zal gaan worden. De ploeg van trainer Romano Lammertink, de nummer drie in de vierde klasse B, gaat op bezoek bij nummer 4 BSC Unisson in de wetenschap dat de nummers 1 en 2, EMOS en WVV’34, elkaar treffen en er daar dus punten gemorst zullen worden. Bij een zege in Boekelo kunnen de rood zwarten dus uitstekende zaken doen. Hector, dat twee weken geleden de eerste zege boekte (2-0 tegen Buurse) ontvangt Rood Zwart op sportpark ’t Doesgoor.

Trainer Mark Dijkstra kan voor dat duel geen beroep doen op Cristian Haverslag, Joeri Wenderman en Tom Pleiter. Een klasse hoger, in de derde klasse B, speelt Twenthe thuis tegen Eerbeekse Boys. De ploeg van de scheidende trainer Michel Mensink, is hekkensluiter en kan de punten, tegen de nummer 10 in de stand, dus goed gebruiken.

Gerelateerde berichten

  • Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-120 mei 2018 Eerbeekse Boys-Twenthe 0-3, Rood Zwart-Hector 3-0, GFC-BSC Unisson 3-1 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal: 3B 14.00: Eerbeekse Boys - vv Twenthe¬†¬† 0-2 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Jeffrey […]
  • Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd19 mei 2018 Twenthe zonder Groothuis in periodestrijd Twenthe moet het in de resterende twee competitieduels doen zonder smaakmaker Jasper Groothuis. Het talent dat volgend jaar bij Excelsior'31 in Rijssen speelt, kreeg vorige week een rode […]
  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]
  • Goorse clubs ontmoeten topploegen21 mei 2022 Goorse clubs ontmoeten topploegen De voetbalcompetitie nadert zijn einde en voor de drie Goorse clubs zijn het de weken van de waarheid met een cruciaal weekeinde met name voor GFC. Dat speelt vanmiddag vanaf 14:30 uur in […]
  • Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs14 mei 2022 Nog alles te winnen of verliezen voor Goorse clubs Met nog vier wedstrijden voor de boeg is het voor de vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs nog ongemeen spannend. Voor GFC valt er nog een hoop te winnen want de weken van de waarheid […]