Jeugdkampioenen bij GFC en GMHC

De eerste kampioenswagen in het nieuwe voetbalseizoen reed vandaag door Goor. Daarop de voetballers van GFC onder 15 2. Zij werden winterkampioen na een 5-0 zege op het Larense Witkampers JO15 3. GFC behaalde 31 punten uit de 11 gespeelde wedstrijden en won dus 10 duels en speelde er één gelijk. Ook feest bij de Goorse Mixed Hockey Club. Daar kon de kampioensvlag gehesen worden na de zege van GMHC MD 1 op het Enschedese EHV.

GMHC MD 1 kampioen

Gerelateerde berichten

  • GFC F2 laatste Goorse winterkampioen17 december 2016 GFC F2 laatste Goorse winterkampioen De jongelingen van GFC F2 (onder 9) zijn vandaag kampioen geworden in de vierde klasse. Op eigen veld werd vandaag DEC '10 met maar liefst 9-1 verslagen waardoor de Goorse ploeg met 33 […]
  • Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden29 april 2020 Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden De jeugd van de Goorse buitensport-verenigingen kunnen vanaf morgen weer de trainingen hervatten. De plannen van aanpak van de clubs zijn door de gemeente Hof van Twente en de […]
  • Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen29 april 2017 Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen De junioren van Hector j013-1 (vroeger D1) hebben zich vanochtend gekroond tot de eerste Goorse voetbalkampioen van dit seizoen. De ploeg van het trainersduo Joeri Wenderman en Tim Bannink […]
  • Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek24 december 2019 Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek Volleybalvereniging Dynamiek is de eerste competitiehelft afgesloten met twee kampioensteams. De jongste meiden van CMV Niveau 2 werden op hun trainingsavond in Sporthal de Mossendam […]
  • Hector JO7 kampioen26 november 2017 Hector JO7 kampioen Groot feest gisteren op sportpark't Doesgoor. Hector JO7-1 vierde daar het kampioensfeest. De jongelingen wonnen alle 8 wedstrijden in de competitie en werd daarom gehuldigd. Naast de […]