Klaasen snel uitgeschakeld op WK Darts

Jelle Klaasen is in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts al in de eerste ronde uitgeschakeld en kan de kerst dus in Goor vieren. De Goorse darter moest in het Alexandra Palace in Londen zijn meerdere erkennen in landgenoot Jan Dekker en dat is een fikse tegenvaller voor Klaasen die als favoriet dit treffen begon. Klaasen begon uitstekend aan de partij door de eerste set afgetekend met 3-0 te winnen. Daarna kwam Dekker beter in het spel en liet Klaasen de nodige steken vallen. Bij de stand 1-2 in sets en 2-2 in legs besliste Dekker uiteindelijk de partij door dubbel 16 uit te gooien. Klaasen hekelde na afloop het publiek dat met name in de tweede set veelvuldig floot als hij aan de beurt was. “Maar dan nog had ik kansen genoeg om te winnen. Uiteindelijk ligt het aan mij. Ik gooide de dubbels niet.”

Gerelateerde berichten

  • Klaasen in eerste ronde uitgeschakeld in finales World Tour4 november 2017 Klaasen in eerste ronde uitgeschakeld in finales World Tour Jelle Klaasen is er niet in geslaagd de eerste ronde te overleven tijdens de finales van de World Series Finals zijn waterloo gevonden. De Australiër Corey Cadby was met 6-3 te sterk […]
  • Klaasen na geweldige come back in halve finale WK Darts1 januari 2016 Klaasen na geweldige come back in halve finale WK Darts Het leek er lange tijd op dat Jelle Klaasen zijn Waterloo zou vinden in de kwartfinale van het wereldkampioenschap Darts in Londen maar een geweldige come back van de Goorse topdarter […]
  • Klaasen wint Dutch Darts Open13 juni 2022 Klaasen wint Dutch Darts Open Jelle Klaasen heeft in het afgelopen weekeinde de Dutch Darts Open in de Bonte Wever in Assen, op zijn naam geschreven. De 37-jarige topdarter uit Goor won gisteren in de finale van de […]
  • Klaasen plaatst zich voor UK Open15 februari 2022 Klaasen plaatst zich voor UK Open Ondanks het kwijtraken van een PDC Tour Card doet Jelle Klaasen in maart toch mee aan de UK Open. De Goorse topdarter wist in Engeland de Rileys Qualifier in Coventry te winnen. In de […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]