Ruumpol schiet GFC naar zege in Boekelo

GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won in Boekelo met 0-1 van BSC Unisson en neemt daarmee afstand van directe opponent. De topper tussen WVV en Emos ging vandaag niet door waardoor GFC in punten gelijk komt met EMOS en dus op de gedeelde tweede plaats staat. GFC kreeg was in het duel heer en meester en kreeg voor rust al een viertal opgelegde mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. Toch was het bij rust nog 0-0. Na de thee hetzelfde spelbeeld al duurde het nog tot de 82e minuut voordat GFC loon naar werken kreeg. Good old Simon Ruumpol schoot de bevrijdende en uiterst belangrijke 0-1 binnen waardoor de ploeg van trainer Romano Lammertink ongeslagen én als titelkandidaat de winterstop in gaat.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC geflatteerd ten onder17 april 2017 GFC geflatteerd ten onder Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de […]
  • Doelpuntloos gelijkspel GFC in Markelo13 mei 2018 Doelpuntloos gelijkspel GFC in Markelo GFC heeft vanmiddag het uitduel in de vierde klasse B in en tegen Markelo met 0-0 gelijk gespeeld. Een wedstrijd waarin voor beide ploegen niets op het spel stond en dat was te merken. […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten17 februari 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel tegen Heeten Het uur u nadert voor vv Twenthe. De ploeg van trainer Michiel Mensink behaalde in de 12 tot nu toe gespeelde wedstrijden slechts 9 punten en behaalde de laatste 3-punter in het laatste […]