Twenthe eenvoudig langs Eerbeekse Boys

Twenthe had zich goed hersteld van het debacle tegen Colmschate twee weken geleden en kwam thuis tegen Eerbeekse Boys goed voor de dag. Met een gezonde dosis inzet werden de gasten ver op de eigen helft teruggedrongen. Twenthe creëerde een aantal goede scoringskansen maar had geen geluk in de afwerking. Op slag van rust was Jasper Groothuis trefzeker en scoorde de 1-0 ruststand. Ook in de tweede helft kwamen de gasten maar weinig in het spel voor en had Twenthe veel kansen, maar wederom werden veel kansen gemist. Een kwartier na rust scoorde Jelmer Plegt de 2-0, maar Twenthe moest na geklungel achterin een kwartier voor tijd een tegentreffer incasseren. Eerbeekse Boys zetten alles op alles om een punt te pakken en stuurde zelfs de keeper naar voren, een actie de ze moesten bekopen met een doelpunt uit een tegenaanval. Wederom was het Jasper Groothuis die scoorde. Deze 3-1 winst is zeker een opsteker voor de Tricolores, ze schuiven een plek op en staan nu op de voorlaatste plaats net boven Albatross, dat echter twee wedstrijden minder heeft gespeeld.