Kasparyan vijfde op kieslijst D66

De lokale D66 zal tenminste vijf zetels moeten halen om een Goorse vertegenwoordiger in de gemeenteraad te hebben na de verkiezingen in maart volgend jaar. De slechts 18-jarige Sewak Kasparyan is als vijfde op de lijst geplaatst na fractievoorzitter Alice Olde Reuver of Briel (Diepenheim), Clemens Vinkenvleugel (Markelo), André de Visser (Delden) en Christel de Groot (Bentelo). De Gorenaren Belgin Sayin en Gerard Willems staan op de plekken zes en zeven. De D66-lijst kent 16 namen. Robert Redeker, Ary Braakman, Jan Lentelink, Tom Broek en Annie Wittrock staan op de plaatsen negen tot en met dertien. Momenteel heeft D66 drie raadszetels in de gemeenteraad van de Hof van Twente.

 

Gerelateerde berichten

  • Sayin stopt als raadslid, Rugenbrink wel kandidaat6 december 2021 Sayin stopt als raadslid, Rugenbrink wel kandidaat Belgin Sayin (foto) stopt na de komende gemeenteraadsverkiezingen als raadslid. De Goorse zat de afgelopen vier jaar in de raad namens D66. Op de nieuwe kieslijst van de democraten is […]
  • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD4 oktober 2017 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van […]
  • Nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd31 maart 2022 Nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd De nieuwe gemeenteraad is gisteravond in een volle raadszaal van van het Goorse gemeentehuis geïnstalleerd. Dat gebeurde in een korte speciale vergadering die werd voorgezeten door […]
  • Wandelen met D66 vanaf de Jumbo3 maart 2022 Wandelen met D66 vanaf de Jumbo De verkiezingen staan voor de deur en dus drukken de lokale politici hun neus aan het venster. D66 gaat namelijk met haar inwoners aan de wandel. Zondag kun je met lijsttrekker André de […]
  • Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s17 februari 2022 Weinig aandacht voor cyberveiligheid in verkiezingsprogramma’s Er is weinig aandacht voor cyberveiligheid in de verkiezingsprogramma's van de politieke partijen in de Hof van Twente voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. RTV Oost meldt dat […]