Ook Jacques Vleemink schittert in de Gelredome…

The Music Show Scotland, komende zaterdag in de Arnhemse Gelredome, kent een behoorlijke Goorse tint. Naast de deelname van het Goorse kinderkoor de Peepeetjes is er in het orkest ook een prominente rol Jacques Vleemink. De Gorenaar is tenor-drummer en één van de leden van het rondreizende circus dat zijn oorsprong heeft in Borculo en inmiddels de grootste indoor Piper-show ter wereld. In Arnhem wordt in de komende week een groot kasteel gebouwd waarin de kerstshow zal worden gebracht. Twee dagen voor de show rijden alvast tien vrachtwagens vooruit om het kasteel op te bouwen. “Al met al een kleine honderd ton aan materieel. Gevolgd door een zestal touringcars voor de artiesten.” zegt Vleemink volt trots. “Het publiek wil na afloop vaak even voelen of het niet van echt steen is gemaakt. En door de speciale licht- en geluidseffecten wanen de toeschouwers zich echt in de Schotse Highlands.” In totaal doen zaterdag 600 muzikanten mee aan de grootse kerstshow in de Gelredome.

Jacques Vleemink

Gerelateerde berichten

  • PeePeetjes zingen tijdens Schotse kerstshow in de Gelredome17 oktober 2017 PeePeetjes zingen tijdens Schotse kerstshow in de Gelredome Het Goorse kinderkoor De PeePeetjes gaat op 23 december zingen tijdens een grote kerstshow onder de naam Music Show Scotland, één van de grootste Schotse muziekproducties ter wereld. In […]
  • Spannende tijden voor de Peepeetjes14 december 2017 Spannende tijden voor de Peepeetjes Voor de jonge zangtalenten van de Peepeetjers breken spannende en drukke tijden aan. Het kinderkoor dat onder leiding staat van Bernadette en Merel Brunnekreef staat morgenavond in de […]
  • Jeugdkoren Kick It zien  levenslicht3 oktober 2019 Jeugdkoren Kick It zien levenslicht "Energiek, stoer, maar bovenal met veel plezier. Samen zingen is het mooiste wat er is." Met die enthousiaste woorden omschrijven de oprichters en dirigenten Bernadette en Merel […]
  • Wiene-Zeldam, Henk Dissel, Apollo en de Peepeetjes17 mei 2019 Wiene-Zeldam, Henk Dissel, Apollo en de Peepeetjes Een overvolle evenementenkalender voor dit weekeinde die begint met het eerbetoon van muzikant/zanger Erwin Nyhoff aan 'The Boss' Bruce Springsteen in De Reggehof vanavond. Bij café […]
  • Volle zaal bij Annie22 mei 2017 Volle zaal bij Annie Ondanks het zonnige weer zat de zaal gisteren stampvol bij de musical Annie. De wereldberoemde show over een meisje in een weeshuis werd ten tonele gebracht door het kinderkoor de […]