Geen treinverkeer door vondst explosief UPDATE

Treinreizigers van en naar Goor kunnen op dit moment niet met de trein naar Delden en Hengelo. Bij het station in Delden is een explosief gevonden. De politie meldt dat experts van de politie een eerste check gaan doen waarna de EOD zal worden ingeschakeld. Het is nog niet bekend wanneer er weer treinverkeer mogelijk is. UPDATE: Net na 18:00 uur meldt de politie dat het explosies is geruimd en dat de treinen weer gaan rijden. het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een bom uit de Tweede Wereldoorlog.

 

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • politiearrestatie10 november 2013 Vier gewapende mannen aangehouden Vier mannen zijn gisteren door de politie aangehouden, nadat deze een melding kreeg dat er personen met een pistool zouden lopen op het station in Goor. De politie trof bij het station een […]
  • Lisa vermist, politie heeft zoektocht gestart (UPDATE)13 februari 2018 Lisa vermist, politie heeft zoektocht gestart (UPDATE) De politie is op zoek naar Lisa. Het 13-jarige meisje wordt vermist nadat ze om 17.30 uur de trein heeft genomen vanaf het station in Goor. Het is echter ongewis waar ze is uitgestapt. Ze […]
  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]