Stormtroopers bij Apollo’s ruimtereis

De fans van Star Wars zullen opspringen als ze horen dat de zogenoemde Stormtroopers aanwezig zullen zijn bij Apollo’s ruimtereis in de Kösterskoele in Markelo. De futuristische gevechtseenheden zin de infanteristen van Galactische Keizerrijk in het ficitieve Star Wars-universum. Zij zullen al te zien zijn als bezoekers komende vrijdag met de gratis bus vanaf het Schoolfeestplein naar het openluchttheater worden vervoerd. Apollo’s ruimtereis wordt gehouden ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van Apollo. Omdat het ook veertig jaar geleden is dat de eerste man op de maand geland is, verleent de Nederlandse Vereniging voor de Ruimtevaart (NVR) ook medewerking aan dit concert die een combinatie vormt van muziek, film, licht, rook- en geluidseffecten.

De Goorse C1000 heeft een speciale actie in verband met het jubileum en de opening van de nieuwe vestiging. Wie voor minimaal 25 euro aan boodschappen koopt kan het tweede toegangskaartje voor de helft van de prijs kopen. Een toegangskaart kost 15 euro en is te koop bij Primera de Bandijk, Boekhandel Bruna en Tankstation Hoek in Goor, Wolterinck Mode in Hengevelde en Modehuis Mirjam in Markelo.

Gerelateerde berichten

  • Circus Renz-Berlin komt naar Goor7 oktober 2017 Circus Renz-Berlin komt naar Goor Het circus Renz-Berlin komt naar Goor. Op het terrein aan de Hogenkamp zal een circustent verrijzen waarin van donderdag 19- tot en met zondag 22 oktober voorstellingen gehouden zullen […]
  • Opnieuw controle Irisstraat23 oktober 2012 Opnieuw controle Irisstraat Om een nieuwe spekking van de staatskas te voorkomen waarschuwt Goorsnieuws alle automobilisten uit Goor. Kijk uit in de Irisstraat. Daar staat de Hermandad weer te controleren. Bij de […]
  • Brummelaar pakt zes Overijsselse titels4 juni 2013 Brummelaar pakt zes Overijsselse titels Koen Brummelaar heeft afgelopen weekend van zich doen spreken bij de Overijsselse kampioenschappen. De Goorse zwemmer pakte in Kampen zes keer goud en eenmaal zilver. Brummelaar was bij de […]
  • jubilarissen-tvm-201313 december 2013 ‘Nieuwe tennishal TV De Mossendam’ Er komt naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe tennishal in Goor. TV De Mossendam onderzoekt nu de mogelijkheden voor de vervanging van de huidige opblaashal, welke niet meer van deze […]
  • Zaalvoetballers sluiten 2012 in stijl af21 december 2012 Zaalvoetballers sluiten 2012 in stijl af De zaalvoetballers van vv Twenthe kunnen met een tevreden gevoel aan het kerstdiner. De ploeg van Emiel Hummelink won gisteravond de laatste wedstrijd van 2012 ook met klinkende cijfers. […]