Twenthe en GFC door in Tukker Cup

Twenthe en GFC zijn allebei door naar de volgende ronde van de Tukker Cup. De Tricolores wonnen met 2-4 van Hector. De groen-witten begonnen goed aan de wedstrijd, door een doelpunt van Marinus Wolters werd de score al snel geopend. Maar Twenthe kwam al snel op gelijke hoogte, Mark Nijland kopte binnen na een voorzet van Jasper Groothuis. De druk werd groter op het doel van Hector. De 2-1 voor de Hectorianen kwam daarom toch verrassend aan het einde van de eerste helft.

Opnieuw Marinus Wolters: hij stuurde via een vrije trap  Twenthe-goalie Bas Zweers de verkeerde kant op en zette de groen-witten weer op een voorsprong. In de tweede helft was het verschil in kwaliteit goed te zien tussen beide ploegen. Twenthe werd veel sterker. Jasper Groothuis en Mark Nijland zetten uiteindelijk de 2-4 score op het bord. Even verderop verloor GFC met 4-3 van Markelo. De doelpunten kwamen van Olaf Siegers en Tim Wassink. Ondanks de nederlaag is GFC toch door, zij hadden zich namelijk al geplaatst voor de volgende ronde.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Gelukkige zege Twenthe op Avanti Wilskracht26 april 2015 Gelukkige zege Twenthe op Avanti Wilskracht In een kansrijk en open duel wist Twenthe uit tegen Avanti Wilskracht geflatteerd met 1-2 te winnen. Vanaf het begin waren er over en weer  goede kansen op de openingstreffer. Waar Avanti […]
  • Twenthe wint ook van Eerbeekse Boys17 april 2017 Twenthe wint ook van Eerbeekse Boys Twenthe Goor heeft opnieuw een belangrijke zege geboekt in de derde klasse B. De ploeg van trainer Michiel Mensink zegevierde met 4-2 over Eerbeekse Boys. Halverwege was het 3-1  op […]
  • Buurse troeft Twenthe op alle fronten af13 maart 2016 Buurse troeft Twenthe op alle fronten af Twenthe legde vanmiddag uit tegen laagvlieger Buurse veruit de slechtste wedstrijd van dit seizoen op de mat en ging terecht met 3-2 onderuit. Direct vanaf het eerste fluitsignaal liet […]
  • Zeges voor GFC en Twenthe, Hector onderuit10 september 2017 Zeges voor GFC en Twenthe, Hector onderuit Wisselend succes voor de Goorse ploegen in de districtsbeker. Zo wisten GFC en vv Twenthe overtuigend te winnen, terwijl Hector pijnlijk onderuit ging. De ploeg van trainer Mark Dijkstra […]