Kerstfeesten in De Ark

Tijdens Kerst organiseert de Vrije Baptistengemeente in Goor een kinderfeest met als thema “Google all the way”. Tijdens dit kerstfeest zal voor kinderen, jongeren en volwassenen in begrijpelijke taal worden verteld over de betekenis van Kerst. Het feest wordt gehouden op zondagmiddag 24 december om 16.00 uur en maandag Eerste Kerstdag is er een dienst om 10.00 uur. Plaats van handeling De Ark, Irisstraat 5b.

Gerelateerde berichten

  • Speciale kerkdienst in De Ark13 september 2019 Speciale kerkdienst in De Ark Komende zondag is er een speciale kerkdienst in De Ark aan de Irisstraat. De Baptistengemeente heeft daarvoor Almeloër Peter Oosterhuis (foto links) uitgenodigd. Hij zal spreken over het […]
  • Israël centraal bij De Ark27 september 2018 Israël centraal bij De Ark Bij de Goorse Baptisten Gemeente De Ark staat zondag Israël centraal. Dan staat de betekenis van het Joodse volk en Israël in de wereldgeschiedenis centraal. Er zal verteld worden hoe de […]
  • Gospelkoor Mozaïek in De Ark6 december 2017 Gospelkoor Mozaïek in De Ark Gospelkoor Mozaïek treedt zondag op in de Vrije Baptisten Gemeente de Ark in Goor. Dirigent André Bijleveld zal leiding geven aan deze gospelgroep. Hij is onder meer bekend van de […]
  • Home Coming in De Ark8 december 2016 Home Coming in De Ark In De Ark vindt zondag een zogenoemde Home Coming plaats. Het gaat om een samenkomst in een huiselijke sfeer met een groot podium met veel gezang en muziek. Het thema van deze ochtend is […]
  • Paasvieringen in de Ark18 april 2019 Paasvieringen in de Ark Om Pasen te vieren houdt de Vrije Baptisten Gemeente de Ark extra diensten. De speciale diensten beginnen vrijdagavond, er wordt dan een avondmaal gehouden en verteld wat Goede Vrijdag […]