Angélique Lamme centraal in Portret

Angélique Lamme (54) is zondag op de laatste dag van dit kalenderjaar te gast bij Hofstreek Portret. Angélique is van huis uit verpleegkundige en inmiddels werkzaam in managementfuncties binnen de ouderenzorg. Sinds drieënhalf jaar is ze de drijvende kracht achter Wooncentrum Herfstzon in Goor. Angélique woont in Overdinkel. In haar vrije tijd werkt ze aan haar proefschrift. Daarnaast is ze operaliefhebber.  Ze brengt dan ook zelf haar favoriete muziek mee. De show begint om 11.00 uur, de herhaling is op maandagavond 1 januari om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Linda van Ingen, Marijn Oosterveen verzorgt de techniek.

 

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Aïda Winkelhorst centraal in Portret2 februari 2017 Aïda Winkelhorst centraal in Portret De immer openhartige en optimistische Aïda Winkelhorst uit Goor is zondag te gast in Portret.  De 53-jarige plaatsgenoot tekent graag en won in november de tweede prijs in een wedstrijd in […]
  • Hennie Alink te gast in Portret26 september 2018 Hennie Alink te gast in Portret Hennie Alink is zondag om 11.00 uur te gast in Portret van Hofstreek FM. Alink begeleidde topzwemsters naar de internationale top. Naast haar Goorse plaatsgenoot Hinkelien Schreuder […]
  • Albert Oortgiesen in Portret29 september 2016 Albert Oortgiesen in Portret Albert Oortgiesen is zondag te gast in Hofstreek Portret. De 64-jarige violist in het Orkest van het Oosten woont al zijn hele leven in Goor en is in zijn vrije tijd meer dan graag in […]
  • Wiljan van Regteren in Radioportret20 september 2018 Wiljan van Regteren in Radioportret Wiljan van Regteren is komende zondag te gast in 'Portret'. Op Hofstreek FM zal de eigenaar van Wiljan's Wijnhuis vertellen over zijn leven en passie voor wijn. De 63-jarige Gorenaar […]