Monique Beltman heeft nu vier kruisjes

Het is groot feest in de PC Hooftstraat waar Monique Beltman op deze een-na-laatste donderdag van dit jaar haar veertigste verjaardag viert. Het gezelligheidsdier is al jaren werkzaam in de kinderopvang en actief in de Jeugd Activitieten Commissie bij SV Hector. Uiteraard kwamen vrienden en vriendinnen met een gepaste tekst op een spandoek en willen zij ook via deze weg Monique van harte feliciteren met het behalen van de vier kruisjes.

Gerelateerde berichten

  • Een koninklijke verjaardag…27 april 2016 Een koninklijke verjaardag… Het is niet alleen een bijzondere dag voor Koning Willem Alexander, die zijn verjaardag vierde in Zwolle. Ook voor Gorenaar Ivar Freriksen. Hij bereikte op deze 27e april de leeftijd van […]
  • Step vermist in de PC Hooftstraat31 augustus 2020 Step vermist in de PC Hooftstraat Een oproep van Jantina Jansen aan diegene die er met de step van haar zoon vandoor is gegaan: "Wil diegene die donderdag vanaf het speeltuintje aan de PC Hooftstraat de step van onze zoon […]
  • Geparkeerde Mercedes aangereden in PC Hoofdstraat9 november 2019 Geparkeerde Mercedes aangereden in PC Hoofdstraat Een zwarte Mercedes die stond geparkeerd in de PC Hoofdstraat in Goor is vanochtend (zaterdagochtend) aangereden en daardoor beschadigd geraakt aan de voorzijde. De wagen is […]
  • Vroege vogels…27 april 2018 Vroege vogels… Ze stonden samen met moeder Monique om 04:00 uur op vanochtend om maar een mooi plekje te kunnen bemachtigen: De Goorse tweeling Daan en Maud klein Bleumink (foto). En dat leuke plekje […]
  • Meistermacher Peter List 75 jaar!26 augustus 2018 Meistermacher Peter List 75 jaar! "Der Deutsche Meistermacher ist heute 75 jahre alt' schrijven vrienden en bekenden vol trots aan Goorsnieuws.nl. Het Duitse voetbaldier Peter List viert vandaag zijn verjaardag voor de 75e […]