Monique Beltman heeft nu vier kruisjes

Het is groot feest in de PC Hooftstraat waar Monique Beltman op deze een-na-laatste donderdag van dit jaar haar veertigste verjaardag viert. Het gezelligheidsdier is al jaren werkzaam in de kinderopvang en actief in de Jeugd Activitieten Commissie bij SV Hector. Uiteraard kwamen vrienden en vriendinnen met een gepaste tekst op een spandoek en willen zij ook via deze weg Monique van harte feliciteren met het behalen van de vier kruisjes.

Gerelateerde berichten

  • Een koninklijke verjaardag…27 april 2016 Een koninklijke verjaardag… Het is niet alleen een bijzondere dag voor Koning Willem Alexander, die zijn verjaardag vierde in Zwolle. Ook voor Gorenaar Ivar Freriksen. Hij bereikte op deze 27e april de leeftijd van […]
  • Lisa Nijman is 16 jaar !4 september 2017 Lisa Nijman is 16 jaar ! Een fraai spandoek en een boel gezelligheid. Lisa Nijman is 16 jaar geworden en wordt daarmee van harte gefeliciteerd. Met name door haar vriendinnen die aankondigen dat het echte feesten […]
  • Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar21 oktober 2017 Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar Joop en Annet van den Burg werden 25 jaar geleden overspoeld met kaarten waardoor boekhandel Tieman helemaal door de voorraad heen was. Aanleiding: De geboorte van de Goorse tweeling […]
  • sanderoverveld2 juni 2013 Goor geschokt door overlijden Sander Er is in heel Goor geschokt gereageerd op het overlijden van de jonge Gorenaar Sander Overveld. Hij werd afgelopen donderdag abrubt uit het leven gerukt. De 21-jarige Overveld was een […]
  • Warm welkom voor Siem in Schoolfeestfamilie26 september 2016 Warm welkom voor Siem in Schoolfeestfamilie Eltjo Lansink hield het niet droog. Overmand door emoties bekeek hij alle versierselen bij zijn woning in de PC Hooftstraat na een een periode van zeven weken in Sri Lanka. Daar was hij […]