Kerstborrels, vieringen en concerten…

Na de nodige kerstborrels van de Goorse bedrijven is er in het komende kerstweekeinde ook weer van alles te bezoeken in en om het Goorse. In de Petrus en Pauluskerk is vanavond het A Capella-concert van Wishful Singing. Bij Café De Buurman een Hollandse avond met zanger Jeffrey Pasie. De senioren van GFC gaan morgen zaalvoetballen in de sporthal tijdens het Appelflappentoernooi terwijl er Foekepotten gemaakt worden in de Kerkstraat. Daarna is het Kerstmis met vooral veel kerkdiensten. Traditioneel is er ook weer kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk op 1e Kerstdag. Dit keer in samenwerking met de zangeressen van The Journey (foto onder). Voor alle evenementen check onze agenda.

 

Gerelateerde berichten

  • Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk15 december 2017 Win kaarten voor het A Capella-kerstconcert in de Petrus en Pauluskerk Een kadootje van De Reggehof in samenwerkig met Goorsnieuws.nl in het kader van de naderende kerstdagen. In een Facebookactie geven we drie keer twee kaarten weg voor het A Capella-concert […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Goorse kerstfeestjes voor jong en oud…22 december 2016 Goorse kerstfeestjes voor jong en oud… Het is de week van de kerstborrels van de Goorse bedrijven, de kerstvieringen op de basisscholen en het samenzijn in de verzorgingstehuizen. De scholen sluiten het jaar af met diverse […]
  • Geen vuur, wel sport en muziek tijdens Goors Paasweekeinde19 april 2019 Geen vuur, wel sport en muziek tijdens Goors Paasweekeinde De Gorenaren zullen het dit jaar tijdens het Paasweekeinde voor het eerste moeten doen zonder Boake maar zouden een Paasvuur in de regio kunnen opzoeken al vormt het aansteken van het […]