Een warme douche voor de gemeente

Een fraai bericht in de geest van de kerstgedachte. Gorenaar Joep Leemreize deelt op deze plek een pluim uit voor de gemeente. “Ik wil ze graag een warme douche geven. Een tijdje geleden ben ik gevallen met de fiets in de bocht bij De Ster. Daarbij heb ik flink de ribben gekneusd. Na een berichtje aan de gemeente hebben ze dit heel serieus opgepakt. We hebben samen gekeken en de bestaande rand is verwijderd. Nu kunnen de fietsers gemakkelijker uitwijken. Top geregeld”, aldus Leemreize.

Gerelateerde berichten

  • Fietser gewond na val op brug10 april 2018 Fietser gewond na val op brug Een fietser is vanmiddag gewond geraakt nadat hij ten val kwam op de brug over het Twentekanaal aan de Diepenheimseweg. Hij is met onbekend letsel naar ziekenhuis gebracht. Waarom de […]
  • Vrouw gewond na val van fiets12 april 2018 Vrouw gewond na val van fiets Een oudere vrouw is vanmiddag gewond geraakt nadat ze ten val kwam in de Goorse Bunschotenstraat. De vrouw moest stoppen voor stilstaand verkeer en kon daarbij het evenwicht niet meer […]
  • Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval27 november 2015 Oale Roop, Hofpopvoices en carnaval Wederom een volle weekendagenda voor wat betreft het Goorse uitgaansleven met het Twente Open-pokertoernooi in café De Whee dat morgen om 16.00 uur begint. Bij De Ster wordt s'avonds de […]
  • Volle bak bij Sterr XXL31 januari 2016 Volle bak bij Sterr XXL Zo'n 350 gasten hebben zaterdag het jongerendacefeest SterXXL bezocht. Dat werd voor de tweede keer georganiseerd door zes Goorse jongens in de achterzaal van De Ster. Er werd door de twee […]
  • Biljarteam Ster trapt goed af9 januari 2019 Biljarteam Ster trapt goed af Vol trots laat hij de redactie van Goorsnieuws.nl weten dat ze ook het jaar 2019 goed zijn begonnen. Ismail Gögen wil zijn teammakkers van het groene laken Jan Roelofsen en Jan Overbeek […]