Kerstboodschap burgemeester Nauta op Hofstreek FM

De kerstboodschap van burgemeester Ellen Nauta wordt morgen uitgezonden op de lokale radiozender Hofstreek FM. Die wordt morgen net na 09:00 uur uitgezonden in het programma Kerk Lokaal. Hofstreek FM zendt in dat programma ook live-registratie uit van ‘De Kasklokken Zwiegt’ van het Markelose Brookduo. Op 1e kerstdag is er onder meer een vier uur durend programma te beluisteren van oud-dj en columnist Theo Hakkert (foto). Hij gaat muzikaal terug naar de tijd dat hij nog actief was bij de toen populaire discotheek E8 in Goor. Deze uitzending begint om 14:00 uur.  Merel Lugtmeier brengt op 1ste en 2de kerstdag een luchtig programma tussen 12:00 uur en 14:00 uur met als titel ‘Een lugtige kerst’.

Gerelateerde berichten

  • Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM19 mei 2020 Burgmeester Nauta woensdag radiogast Hofstreek FM Wie wat meer te weten wil komen over de komende corona maatregelen in de Hof van Twente doet er wellicht goed aan om woensdagmiddag in te schakelen bij Hofstreek FM. Op het lokale […]
  • Directeur Waerdenborch op de radio2 juli 2016 Directeur Waerdenborch op de radio Arjan Hakkert is morgen te gast bij Hofstreek Portret. De 58-jarige directeur van de Goorse locatie van de Waerdenborch wordt ondervraagd door Linda van Ingen. Hakkert is naast zijn […]
  • Hissink in radioportret25 februari 2017 Hissink in radioportret Bart Hissink is morgen te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Hissink heeft NAH (niet aangeboren hersenletsel) en heeft baat bij het gebruik van cannabis. Om thuisteelt […]
  • Michelle Mengerink in Radio-portret8 maart 2018 Michelle Mengerink in Radio-portret Michelle Mengerink is komende zondag te gast in het radio-programma Portret op Hofstreek FM. Ze is geboren en getogen in Goor en na haar middelbare school verbleef ze lange tijd in […]
  • Goorse passiecoach in Hofstreek Portret3 april 2015 Goorse passiecoach in Hofstreek Portret Sylvia Bouwer is komende zondag te gast in het radioprogramma ‘Portret’ van Hofstreek FM. De Goorse is passiecoach. Ze wil graag vrouwen helpen het leven te leiden waarvoor ze geboren […]